Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso berättar om aborten. - Foto: Stella Pictures

Biancas Ingrosso blev gravid under pandemin: "Phillipe ville inte"

Det är i senaste avsnittet av Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso berättar att hon nyligen var gravid. Och att hon innerst inne ville behålla barnet.


Bianca Ingrosso, 25, har tidigare varit öppen med att hon gjort abort och hur det hela har påverkat henne. Både på sin Youtubekanal och i hennes tidigare podd har hon diskuterat och berättat om det hela och att det varit väldigt jobbiga upplevelser. 

– Jag tror ju att jag har väldigt lätt att få barn. Jag har varit dum och tagit ganska många dagen efter-piller. Sen har jag ju gjort tre aborter, berättade hon i podden. 

I en video som hon och pojkvännen Phillipe Cohen spelade in i början av mars tog de emot en rad frågor som handlade om deras relation. Då var det en följare som frågade Bianca huruvida hon skulle göra abort om hon blev gravid igen. 

Och svaret på den frågan var då nej. 

– Alltså jag tyckte ju inte att det var så kul att göra abort. Jag har gjort två stycken och den andra gick aldrig igenom så jag var tvungen att göra två stycken aborter på en graviditet. Så jag hade nog fan behållit det, sa Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso svarar på fansens frågor. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Någon månad senare blev hon gravid, vilket hon berättar om i det senaste avsnittet av Wahlgrens värld som nu släppts på Dplay. 

"Tänkte spela in reaktionen"

I avsnittet sitter Bianca och äter lunch tillsammans med Pernilla Wahlgren. Pernilla märker då att Bianca håller på någonting som hon inte berättar. 

Pernilla ser på Bianca att det är någonting hon vill berätta. Bildkälla: Dplay

– Du är med barn, säger Pernilla. 

– Ja det är jag, svarar Bianca.

Hon berättar att hon denna gång blev väldigt glad och till och med övervägde att smygfilma när hon gav beskedet till Phillipe.

– Jag är ju superredo. Jag började planera nästa år och hur jag ska planera kring ett barn, berättar hon.

"Jag övervägde att filma hans reaktion om det skulle bli så att vi behöll det", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

Men Phillipe hade kommit hem en kvart efter att Bianca plussat på stickan och råkade då få syn på graviditetstestet.

– Och det blev ingen positiv reaktion direkt, berättar hon.

Pernilla säger att det är ett val som Bianca själv måste ta och att det inte är någonting hon ska göra för Phillipes skull. 

– Det är din kropp och ett val som du ska göra. Jag stöttar dIg i vad du än väljer, säger Pernilla.

Läs mer: Bianca Ingrossos följare rasande efter videon: "Du hånar oss"

Bianca och Phillipe i storbråk – grannarna kom och knackade på

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.