Måndag 23 Maj
Stockholm

Isabella Löwengrip om tampong-missen med Paul: "Inte kul"

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och Paul Sundvik är upp över öronen kära. Foto: Stella Pictures, Instagram/isabellalowengrip

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik checkade in på det nyöppnade lyxhotellet Ellery Beach House. Men väl där så hände något som Isabella inte tyckte var särskilt kul...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, är upp över öronen förälskad i pojkvännen Paul Sundvik, 53.

Paret planerar att bli sambos – tanken är att fotokonstnären Paul, som bor på Lidingö, ska sälja eller hyra ut sin lägenhet och sedan flytta in hos Isabella i hennes hus på Lidingö. 

Isabella och Pauls relation verkar minst sagt stabil, och idag firar de faktiskt fem månader tillsammans.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Checkade in på lyxhotell

Men i sin podd "Isabella söker Sheila" som hon driver med bästa vännen Sheila Arnell så berättar Isabella nu om något i sin relation som var mindre lyckat...

För inte så länge sedan checkade Isabella och Paul in på det nyöppnade hotellet lyxhotellet Ellery Beach House på Lidingö. Allt var toppen tills det var dags att gå på toaletten.

– På de flesta moderna hotell så sätter man en glasvägg som är lite frostad men man ser ändå konturerna igenom. Så då tänker jag varför gör hotellägare den här glasväggen på hotell? Om man sitter där och måste göra nummer ett, eller framförallt nummer två? När man har en dejt eller partner som då ska se att man sitter där, frågar sig Isabella.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik till sjöss. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Då ser ju Paul det..."

Hon berättar sedan vidare vad som hände henne och Paul på Ellery.

– Det värsta var på Ellery, där hade dom sån där glasvägg. Det är många hotell som har det. Och då står jag och böjer mig fram för att stoppa in en tampong. Och då ser ju Paul det. Så han ba “jaha där står du och böjer dig fram”. Det är ju inte kul i en relation att ha det så. Så det här glasväggskonceptet måste vi göra någonting åt, säger Isabella.

Nyligen fick Isabella en riktigt lyxig födelsedagspresent från Paul. Hela 54 000 kronor la han ut på presenten. Läs mer och se bilderna här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela