Henrik Schyffert har en del att säga om Isabella Löwengrip
Henrik Schyffert har en del att säga om Isabella Löwengrip

Henrik Schyffert om Isabella Löwengrip: "Totalt kraschat"

Det är i sin gemensamma podd som Henrik Schyffert och Nour El-Refai diskuterar Isabella Löwengrip. – Nu är hon inte cool nog, säger Henrik.


Komikerparet Henrik Schyffert, 52, och Nour El-Refai, 32, har podden “Nours Poddelipodd. Och Henrik” tillsammans, och i segmentet "Det är svårt att vara jag" i det senaste avsnittet så pratar de om det här med att vilja någonting men att göra tvärtom.

– Jag råkade se en annons på Instagram med Isabella Löwengrip, Blondinbella, där hon gör reklam för en ekonomiapp, säger Henrik.

– Det är ju lite roligt ju, skrattar Nour.

Henrik fortsätter:

– Jag tyckte att det är ju lite kul. Om man inte har sovit under en sten sista året så är det något man vet om henne så är det att hon har kånkat med två bolag, har varit tvungen att paniksälja huset för att hon totalt har kraschat sin ekonomi och flugit privatjet till New York på lånade pengar. Det gick ju jättedåligt och nu har hon fått börja om från början.

Isabella Löwengrip på Elton Johns galamiddag i Frankrike sommaren 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

Fejkade statistiken 

Redan för flera år sedan avslöjade Bloggbevakning att Isabella Löwengrip, 30, hade fifflat med sin statistisk och ljugit om sina siffror, men det var först förra hösten som Isabellas bubbla sprack och skandalerna började avlösa varandra. Mer om det kan du läsa här.

Henrik Schyffert och Nour El-Refai pratar om Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Henrik säger att han först tyckte att det var kul att just Isabella skulle tipsa om hur man tar hand om sin privatekonomi. Men efter att ha funderat ett par varv så kände Henrik att det kanske egentligen är helt rätt.

Henrik drar en jämförelse till en alkoholist som vill sluta dricka.

– Vart går du då? Då går du till anonyma alkoholister. Du vill ju höra från en tidigare alkoholist hur du slutar dricka. Egentligen är det ganska smart att hon frågar “behöver ni hjälp med er privatekonomi – gud vet att jag behöver det” så ska ni använda den här appen. Nu är hon inte cool nog att säga att hon själv behöver det – men det är inte så dumt, avslutar Henrik.

Nyligen fälldes Sveriges Radio för skandalintervjun med Isabella Löwengrip. Mer om det kan du läsa här.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!