Det skulle Kylie Jenner vilja jobba som om hon inte var den hon är.
Det skulle Kylie Jenner vilja jobba som om hon inte var den hon är. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

Det hade Kylie Jenner velat jobba med om hon inte var känd

Kylie Jenner lever sin egen och många andra människors dröm. Hon reser, har ett eget sminkmärke och tjänar miljoner. Men nu avslöjar hon vad hennes drömyrke skulle vara om hon inte var den hon är.


Det är ingen hemlighet att Kardashian-klanen har det allt annat än knapert, och minstingen Kylie Jenner, 23, är inget undantag. 

Kylie Jenner är rikast av sina syskon – har över 3 miljarder.

Kylie är den yngsta av Kardashian-systrarna men har ändå hunnit med en hel del under sina 23 jordsnurr. 2014 grundade hon sitt egna sminkmärke Kylie Cosmetics som på en gång blev en ultrasuccé med sina omtalade Kylie Lip Kits. 2019 värderade Forbes att företaget var vart 900 miljoner dollar. 

Kylie Jenner har sålt Kylie Cosmetics – tjänar miljarder.

2018 blev då 21-åriga Kylie mamma till en liten flicka, tillsammans med rapparen Travis Scott, 29. Hon har många gånger berättat att hon alltid drömt om att bli mamma och den efterlängtade dottern fick namnet Stormi Webster

Kylie Jenner och dottern Stormi. Bildkälla: Stella Pictures.

Skulle vilja arbeta som kändisars makeup-artist

Kylie lever nog definitivt många ungdomars dröm. Röda mattor, resor till världens vackraste platser och chansen att skapa sina egna sminkprodukter. 

I Kylies senaste YouTube-video får vi följa med stjärnan bakom kulisserna på plåtningen för reklamfilmen till hennes nya sminkkollektion med leopardtema. I början av videon har Kylie ett läkarbesök och med sig har hon sin egna makeup-artist och vän Ariel Tejada, 25. 

När Ariel frågar vad Kylie skulle vilja jobba som om hon "inte var Kylie Jenner" så fnissar hon och svarar att hon skulle vilja vara en makeup-artist som sminkar kändisar. 

– Jag skulle vilja vara som du, säger hon till kompisen Ariel. 

Kylie Jenner och makeup-artisten Ariel Tejada. Bildkälla: Instagram.

"Lever min dröm"

Ariel å andra sidan säger att han skulle vilja jobba som konditor, då det precis som smink har med kreativitet och färger att göra. 

– Vi borde göra det här vid sidan om! Jag borde vara makeup-artist på sidan om, säger Kylie då. 

Kylie inser då att hon ju faktiskt nästan är en makeup-artist då hon brukar sminka sina nära och kära. Vi har bland annat få se henne sminka storasyster Kim Kardashian, 40, på hennes YouTube kanal

– Jag sminkar alla och lever min dröm, säger hon. 

Kim Kardashian och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".