Måndag 23 Maj
Stockholm

Ben Affleck chockar fansen med nytt utseende: "Vad har hänt?"

Ben Affleck
Ben Affleck har förändrats en hel del. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ben Affleck har slutat dricka, börjat träna ordentligt och tänker mer på vad han stoppar i sig. Dessutom ser han ut att ha dragit några Botox-varv. Nu är Bens fans helt förundrade över stjärnans nya utseende.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under den rådande coronapandemin har skådespelaren Ben Affleck, 48, helt fokuserat på sin hälsa. Ben har länge kämpat mot sin alkoholism och är nu helt nykter. Något som även syns på utsidan.

– Han äter nyttigt, tränar mycket, skippar kolhydrater och äter mycket protein. Han dricker inte heller. Allt för att vara så hälsosam som möjligt, säger en källa till Us Magazine.

Ben Affleck i mars 2019. Bildkälla: Stella Pictures.

I somras avslöjade In Touch, via Gossip Cop att Ben verkligen håller igång för att uppnå sitt önskade utseende. 

Han gör spray-tans, Botox, laserbehandlingar på huden och fillers i ansiktet. Dessutom har Ben skrotat sina gamla "pappa"-kläder för en mer trendig look.

Skönhetsingreppen började Ben med redan år 2015, då chockade han en hel värld med sitt "Joker"-ansikte, något som Radaronline rapporterade om då.

Ben Affleck har rasat i vikt. Här ser vi honom i november 2020. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vad har hänt med Ben!?"

För lite drygt en månad sedan så delade Ben en video tillsammans med nära vännen Matt Damon, där de berättar om en tävling som de gör för välgörenhet. Men det många fans reagerade på var Bens helt nya utseende.

I oktober såg Ben ut så här. Bildkälla: Instagram/benaffleck

Reaktionerna var blandade – vissa var oroade för att Ben såg "för smal ut" medan andra menade att han såg fräsch och pigg ut. Även hans otroligt släta hy skapade diskussioner i kommentarsfältet.

Så här löd några reaktioner:

"Ben du ser fantastisk ut!"

"Ben det strålar om dig! Grattis till nykterheten!"

"Vad har hänt med Ben?!"

"Han tränar och skippar förmodligen kolhydrater"

"Han ser fantastisk och yngre ut"

"Ben du har gått ner för mycket nu"

"Du ser undernärd ut är allt okej?"

"Du var så vacker med gudasända drag – varför har du förstår det med plastikkirurgi?"

Enligt Us Weekly är Bens flickvän Ana de Armas, 32, en av anledningarna till att Ben har förändrats så mycket på sistone.

– Ana försöker också äta hälsosamt och har fått in Ben på det spåret. De mår bra. De är fokuserade på Bens barn, jobb, och att ha mysiga dejter tillsammans, säger källan vidare.

Det låter väl bra!

Tidigare har Nyheter24 skrivit om kändisarna du inte visste hade opererat sig. Läs mer och se de helt galna före och efter-bilderna här.

De här bilderna på skådespelaren Tom Cruise väckte många frågetecken. Nu undrar fansen vad som har hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela