Penny Parnevik stöttas efter känslosamma bilden.
Penny Parnevik stöttas efter känslosamma bilden. - Foto: Foto: Instagram & Stella Pictures.

Penny Parnevik stöttas efter känslosamma bilden

Penny Parnevik är 23 år gammal men redan gravid med sitt andra barn. Hon delar dagligen med sig av sina erfarenheter och känslor kring mammalivet. Nu visar hon upp en av de sämre stunderna på sin Instagram och stöttas av följarna.


Penny Parnevik, 23, väntar just nu sitt andra barn med fästmannen Douglas Murray, 40. Förra året föddes sonen Atticus och sedan dess har hon varit väldigt ärlig och ofiltrerad på sociala medier med hennes känslor, tankar och upplevelser av att vara ung mamma. 

Läs mer: Penny Parnevik hyllas efter ärliga orden om förlossningen. 

Penny delar med sig av både de fina och jobbiga stunderna i mammalivet, inte minst idag, då hon visade upp ett rödgråtet ansikte på Instagram. Något som fick följarna att skicka mängder av stöttande ord. 

"Ja, så här kan det se ut ibland. När tålamodet inte räcker till, när man har haft en vaken bebis hela hela natten (i flera veckor nu), när man känner att man hade kunnat hantera det bättre en att bara bli irriterad på en ny nivå, när man växer en till bebis i magen och är orolig hur den mår där inne...", skriver hon. 

Penny Parnevik delar med sig av både det positiva och negativa med mammalivet. Bildkälla: Instagram.

Stöttas av följarna och familjen

Pennys ärliga text och bild möts av en våg av kärlek och stöd från både andra influencers, följare och Parneviksfamiljen. Flera skriver att de känner igen sig och peppar Penny med att hon räcker till även om det känns tufft. 

Många skriver att de är tacksamma för att Penny är så transparent och delar med sig av de tuffa stunderna.

Såhär lyder några av kommentarerna: 

"Man får ha såna dagar också. Det är helt okej. Tycker även det är fantastisk att visa att det inte alltid är fantastiskt! Massa kramar"

"Vi alla har varit där❤️ du är en fantastisk mamma, glöm inte det! Du gör ditt bästa och det är tillräckligt!"

"Penny! Det kommer vända. ❤️ Ni är så grymma som kämpar, det är nog omöjligt att föreställa sig om man inte varit där själv. Heja er och tack för att du är transparent."

Penny och Douglas väntar sitt andra barn. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag tycker att jag är en bra mamma"

Penny har tidigare pratat om hur stor press det finns på mammor och att kvinnor kan vara väldigt kritiska mot varandra och sig själva. Hon understryker att det är viktigt att vara snäll mot sig själv och att ingen är perfekt. 

Tillsammans med sin storasyster Peg Parnevik, 25, gästade Penny Malou efter tio i veckan. Systrarna pratade bland annat om prestationsångest. Systrarna kom fram till att de är väldigt olika när det kommer till att hantera stress och press. 

– Jag ser mig själv som en väldigt driven människa, men jag har inte prestationsångest. Jag vill vara en bra mamma, men jag tycker att jag är det på mitt sätt, säger Penny. 

Penny och sonen Atticus. Bildkälla: Instagram.

LÄS MER: 

Penny Parneviks bråk med följarna – om sonens förskola. 

Peg Parneviks känga efter valvakan i SVT: "Synd om er"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.