Torsdag 2 Dec
Stockholm

Biancas nya ord om aborten: "Det var inte rätt beslut"

Bianca Ingrosso gick nyligen igenom en väldigt jobbig abort. Det hela har hon berättat om i Wahlgrens värld. Men i det senaste avsnittet säger hon att valet inte kändes som det rätta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Under de senaste avsnitten av Wahlgrens värld har tittarna fått se en väldigt känslosam Bianca Ingrosso, 25, som öppet berättat om de aborter som hon gått igenom. 

Tidigare gånger har Bianca och Phillipe Cohen, 26, inte känt sig redo för att bli föräldrar – men när Bianca blev gravid under de första pandemi-månaderna – då kände hon för första gången att hon ville behålla barnet. 

– Jag hade tänk överaska Phillipe med stickan och filma hans reaktion. Jag började liksom att planera nästa år efter barnet, berättade hon.

Men när Phillipe kom hem så såg han stickan och sa till Bianca att han inte ansåg att deras relation var redo för ett barn. 

De beslutade sedan att Bianca skulle göra abort. 

"Jag ville inte", berättar Bianca. Bildkälla: Dplay

Men väl inne på kliniken så ångrade hon sig och gick ut igen. 

Men vid andra besöket gick hon igenom med aborten vilket skulle komma att bli väldigt jobbigt. 

"Var inte rätt beslut"

På sina sociala medier har Bianca berättat för sina följare att hon idag mår bra och att hon absolut inte vill att någon ska kasta skit på Phillipe då det hela var ett gemensamt beslut. Och att det i efterhand kändes som det enda rätta.

Men i Wahlgrens värld – veckan efter aborten – så kändes det inte likadant. 

I säsongsavslutningen så är Bianca hemma hos mamma Pernilla Wahlgren, 52. Pernilla märker att Bianca är på dåligt humör och erbjuder henne därför ett glas rosévin. 

– Ja, men hur mår du nudå. Hur känns allt, frågar Pernilla. 

Bianca och Pernilla pratar om Biancas abort. Bildkälla: Dplay

– Jag är stabil. Jag är stot över att jag gick in i ett nytt slags mindset där jag bara försökt att tänka positivt, säger Bianca och fortsätter.

– Sen mellan mig och Phillipe är det ju upp och ned, säger hon. 

Hon säger sedan att det hela inte kändes som rätt beslut. 

Bianca har varit väldigt öppen med sina aborter då hon vill hjälpa andra där ute som kanske går igenom samma sak. Bildkälla: Dplay

– Rätt beslut känns det inte som att det är. För oavsett vad så hade det blivit så bra. Så jag kan verkligen inte säga med handen på hjärtat – att det var rätt beslut. Men nu går det ändå inte att göra någonting åt, säger Bianca. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela