Joe Biden
Joe Biden är verkligen forever young!

Här är skönhetsoperationerna som Joe Biden har gjort

Joe Biden blir den äldsta presidenten i USA någonsin. När Joe svärs in kommer han att vara 78 år gammal. Men han ser desto yngre ut. Så vad är hemligheten?


Den amerikanska presidentkandidaten Joe Biden, 77, har genomgått flera skönhetsingrepp för att förändra sitt utseende. Bland annat har han hårimplantat, tandkronor, Botox och fillers. Han kan även ha gjort ett ansiktslyft.

För 36 år sedan såg Joe Biden ut så här. Bildkälla: AP/TT Bild

Den Washington-baserade plastikkirurgen Barry Cohen tycker att Bidens utseende började förändras rejält redan år 2008.

– Det är inget snack om saken – Joe Biden har hårimplantat. För flera år sedan gjorde han dåliga implantat. Det har han nu fyllt igen för att dölja att det såg ut som Barbie-hår, säger han till Washington Examiner, via Daily Mail.

Joe Biden 1972 med sina "riktiga tänder". Bildkälla: AP/TT Bild

Gjort samma ingrepp som kändisarna 

Men det är inte bara kalufsen som är ny, tror Cohen.

– Jag tror att han använder Botox ofta och förmodligen fillers. Om han har gjort ett ansiktslyft börjar det bli dags att göra ett nytt, säger han vidare.

Joe Biden med tjockare hår än på 80-talet. Dessutom en väldig slät hy för sin ålder. Här ser vi honom år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Biden föddes inte med den gnistrande tandrad han nu har. Precis som många andra kändisar har han gissningsvis filat ner sina riktiga tänder och satt fast tandkronor. Ett sådant ingrepp kostar kring 200 000 kronor, skriver Daily Mail.

Joe Biden i april 2019. Bildkälla: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez/TT Bild
LÄS MER:

Här är 11 kändisar som du inte visste hade opererat sig. Före och efter-bilderna är helt sjuka.

De är Hollywoods mest opererade kändisar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.