Här är skönhetsoperationerna som Joe Biden har gjort

- 19/11/2020, 16:41 -

Joe Biden blir den äldsta presidenten i USA någonsin. När Joe svärs in kommer han att vara 78 år gammal. Men han ser desto yngre ut. Så vad är hemligheten?

Den amerikanska presidentkandidaten Joe Biden, 77, har genomgått flera skönhetsingrepp för att förändra sitt utseende. Bland annat har han hårimplantat, tandkronor, Botox och fillers. Han kan även ha gjort ett ansiktslyft.

Joe Biden
För 36 år sedan såg Joe Biden ut så här. Bildkälla: AP/TT Bild

Den Washington-baserade plastikkirurgen Barry Cohen tycker att Bidens utseende började förändras rejält redan år 2008.

– Det är inget snack om saken – Joe Biden har hårimplantat. För flera år sedan gjorde han dåliga implantat. Det har han nu fyllt igen för att dölja att det såg ut som Barbie-hår, säger han till Washington Examiner, via Daily Mail.

Joe Biden 1972
Joe Biden 1972 med sina "riktiga tänder". Bildkälla: AP/TT Bild

Gjort samma ingrepp som kändisarna 

Men det är inte bara kalufsen som är ny, tror Cohen.

– Jag tror att han använder Botox ofta och förmodligen fillers. Om han har gjort ett ansiktslyft börjar det bli dags att göra ett nytt, säger han vidare.

Joe Biden
Joe Biden med tjockare hår än på 80-talet. Dessutom en väldig slät hy för sin ålder. Här ser vi honom år 2008. Bildkälla: Stella Pictures.

Biden föddes inte med den gnistrande tandrad han nu har. Precis som många andra kändisar har han gissningsvis filat ner sina riktiga tänder och satt fast tandkronor. Ett sådant ingrepp kostar kring 200 000 kronor, skriver Daily Mail.

Joe Biden
Joe Biden i april 2019. Bildkälla: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez/TT Bild
LÄS MER:

Här är 11 kändisar som du inte visste hade opererat sig. Före och efter-bilderna är helt sjuka.

De är Hollywoods mest opererade kändisar.