Paow hånas efter operationen
Nu hånas Paow efter den tuffa operationen.

Paulina "Paow" Danielsson hånas efter operationen: "Förstörd"

Paulina "Paow" Danielsson har häcklats av flera elaka tungor som menar att hennes senaste skönhetsingrepp inte blev särskilt lyckat. Men själv tar hon det hela med ro – och avslöjar samtidigt sin nya plan.


Dokusåpaprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 27, är inte den som är främmande för olika skönhetsingrepp. Förutom fillers och Botox så har Paow även opererat sin näsa, förstorat brösten, lagt filler i rumpan och nu senast genomgick hon en drastisk operation.

Paow filade nämligen ner sina riktiga tänder för att sedan sätta på tandkronor. Ingreppet är ett sådant som även gjorts av Anna Book och Marcelo Pena. Om ungefär 20 år måste Paow byta ut kronorna, något hon själv har berättat om.

Paow år 2010 – före de många skönhetsignreppen. Bildkälla: Stella Pictures

"Haft komplex hela mitt liv"

I sin blogg skrev Paow lyckligt om ingreppet.

"På riktigt det bästa jag gjort. Jag har ju haft komplex över mina tänder i typ hela mitt liv. Och jag har alltid drömt om att bara våga öppna munnen ordentligt", skriver Paow.

Paow år 2014. Bildkälla: Stella Pictures

Hon berättar att hon hela sitt liv har haft mycket problem med sina tänder. Bland annat har hennes bulimi förstört hennes riktiga tänder något enormt.

"Sockerbitar – tråkigt"

I kommentarsfältet på Paows Instagram är reaktionerna på hennes resultat blandade. Många skriver att det passar Paow jättebra och andra är inte alls imponerade av hennes nya tänder.

Paow efter att hon satt in tandkronor. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Några av reaktionerna lyder: 

"Klart det är fint med vita tänder men de ser helt onaturligt vita ut"

"Ser verkligen ut som ett extra vitt tandskydd"

"Tandskydd man använder vid en boxningsmatch..."

"Sockerbitar. Tråkigt. Förstört VARJE tand du har nu. Jobbar själv inom tandvården. Snyggare fasader skulle du ha investerat i"

"Tänderna ser ju ut som Anna Books"

"Ser lite ut som en bettskena sorry".

Till de som tycker att Paows tänder blev lite "för vita" så svarar Paow nu:

"Ser inte ut så i verkligheten. Bara när det är mot ljuset. Sen är ju alla filter så tänderna blir vitare".

Paow svarar på näthatet 

En annan person som verkar ha glömt att äta sitt happy meal går ännu längre och passar på att kritisera Paow för alla ingrepp hon någonsin har gjort.

"Fixat näsan, läpparna, håret, löshår, tänderna, lösfransar, ögonbrynstatuering, fyllt kindbenen, hakan, gjort brösten, spraytan! Har du ens nåt kvar att fixa nu? Du har ju gjort allt? Utom ändra ögonfärgen?", skrev en upprörd följare.

Paow har givetvis svar på tal – och avslöjar med glimten i ögat att hon inte är främmande för vare sig så kallad brazilian butt lift eller fettsugning.

"Har inte gjort brazilian butt lift eller fettsugning. Men det kommer nog snart med", svarar Paow till hataren och avslutar med en smiley.

Paow är nöjd med sitt bländande vita leende. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Tidigare har Nyheter24 skrivit om Hollywoods mest opererade kändisar. Finns din favorit med på listan? Se bilderna och läs mer här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.