Måndag 6 Dec
Stockholm

Benjamin Ingrosso erkänner: "Därför tog det slut med Linnea"

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde slut förra året. Foto: Stella Pictures, TV4.

Det är i kvällens avsnitt av "Så mycket bättre" som Benjamin Ingrosso inte kan hålla tillbaka tårarna. Det är när han pratar om sin ex-flickvän Linnea Widmark som det blir väldigt känslosamt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var 2019 som kärlekssagan mellan Benjamin Ingrosso, 23, och Linnea Widmark, 24, tog slut. Då hade de varit ett par i sex års tid. Uppbrottet tog hårt på Benjamin.

– Jag mådde väldigt dåligt över mitt ex. Jag har varit hjärtekrossad jättelänge, och pratat mycket med min psykolog om det, sa han i en intervju med “Lyssnarhjälpen: Music Sessions”.

Linnea har berättat att förhållandet tog slut på hennes initiativ. Direkt efter uppbrottet mådde hon bra. Detta då hon funderat på att göra slut i ett års tid.  Linnea har även avslöjat att en av anledningarna till att det slut var avsaknaden av sex i relationen.

– I slutet kände jag inte för att jag ville ha sex alls. Från att ha sex hela tiden till att ha sex kanske tre gånger per år. Det fick ju honom att känna sig osäker och fick då mig att må dåligt över att jag kände som jag kände, har Linnea berättat tidigare.

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Benjamin i tårar över Linnea

I kvällens "Så mycket bättre" är det Benjamins sista dag som medverkande, och i samband med en låt han ska tolka så kommer känslorna för ex-flickvännen tillbaka.

– Jag har ju en tendens i att landa i och skriva om henne. Linnea är mitt ex och jag tänker att jag ska fan sluta skriva om henne. För det blir bara jobbigt liksom, säger Benjamin och fortsätter: 

– Vi var ändå tillsammans i sex år. Det var hela min uppväxt. Och sen blev det… Hon åkte iväg utomlands och blev väl kär i någon annan. Det blev ju att vi gjorde slut på telefon liksom, säger Benjamin.

Benjamin Ingrosso släpper fram tårarna när han pratar om sin ex-flickvän i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Benjamin kan inte hålla tillbaka tårarna när han berättar om den svåra tiden efter uppbrottet.

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket. Snabbare liksom. Så sitter man ett och ett halvt år senare och bara fortfarande skriver om det, säger Benjamin.

"Så mycket bättre" sänds på TV4 ikväll klockan 20.00.

LÄS MER:
Hannalicious och Lojsan: "Benjamin Ingrosso är en gud i sängen"

Hanna Ferm berättar om vad som hände på efterfesten med Benjamin

Kommentera
Kopiera länk
Dela