Sofia Richie verkar inte helt nöjd över exets nya flickvän.
Sofia Richie verkar inte helt nöjd över exets nya flickvän. - Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

Sofia Richies drag mot Scott Disicks nya flickvän

I augusti gjorde Scott Disick och Sofia Richie slut efter ett långt av-och-på-förhållande sedan 2017. Nu spekuleras det kring ifall Scott dejtar kändisdottern Amelia Hamlin efter att de fotograferats ihop. Något som Sofia verkar vara mindre nöjd över.


Sofia Richie, 22, och Scott Disick, 37, började dejta 2017 och har sedan dess varit mycket omskrivna. De har bland annat kritiserats för deras stora åldersskillnad, bland annat av Sofias pappa Lionel Richie, 71, som berättade att dotterns relation gjorde honom "livrädd". 

Men i augusti i år verkade förhållandet vara slut för gott. Sedan dess har båda parterna setts med nya personer. Den senaste personen Scott setts ihop med är modellen Amelia Hamlin, 19. 

Läs mer: Därför gjorde Sofia Richie och Scott Disick slut.

Scott Disick och Sofia Richie gjorde slut i slutet av sommaren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Känner sig sviken"

Scott och Amelia har bland annat setts mysa på stranden och på restaurang ihop. Modellen är dotter till "Real Housewives of Beverly Hills"-stjärnan Lisa Rinna, 57, och skådespelaren och entreprenören Harry Hamlin, 69. Men Sofia är inte helt nöjd över exets nya fling, kanske med tanke på att de är familjevänner. 

Ja, det stämmer. Familjen Richie och Hamlin har känt varandra i många år tillbaka. Sofia har nu avföljt både systrarna Amelia och Delilah Belle Hamlin, 22, samt mamma Lisa på Instagram. 

– Sofia känner sig sviken över att Amelia nu dejtar Scott, eftersom de var familjevänner, säger en källa till DailyMail

Sofia Richie har avföljt hela familjen Hamlin på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Föräldrar och fans upprörda

Både fans och Amelias föräldrar verkar mycket skeptiska till parets 18-års åldersskillnad. Fansen har gjort memes och kritiserat Scott för att han dejtar unga tjejer. En twitteranvändare la ut en bild på en gravid Lisa Rinna bredvid en bild på Scott som ung. 

"Amelia och Scott 2001", skrev användaren till bilden, enligt Mirror

Det är inte bara fansen som är oroliga, det är även Amelias föräldrar. 

– Mamma Lisa tycker om Scott men tycker inte att en person som är så mycket äldre och med så mycket "bagage" är rätt för hennes dotter, speciellt med tanke på Amelias egna psykiska ohälsa, säger en källa till The Sun

Amelia Hamlins föräldrar är inte nöjda över hennes nya pojkvän. Bildkälla: Stella Pictures.

LÄS MER: 

Amelia Hamlin, 19, är Scott Disicks nya flickvän.

Kändisparen som gjorde slut under karantän.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.