Lördag 21 Maj
Stockholm

Sofia Richies drag mot Scott Disicks nya flickvän

Sofia Richie verkar inte helt nöjd över exets nya flickvän.
Sofia Richie verkar inte helt nöjd över exets nya flickvän. Foto: Bildkälla: Stella Pictures.

I augusti gjorde Scott Disick och Sofia Richie slut efter ett långt av-och-på-förhållande sedan 2017. Nu spekuleras det kring ifall Scott dejtar kändisdottern Amelia Hamlin efter att de fotograferats ihop. Något som Sofia verkar vara mindre nöjd över.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Sofia Richie, 22, och Scott Disick, 37, började dejta 2017 och har sedan dess varit mycket omskrivna. De har bland annat kritiserats för deras stora åldersskillnad, bland annat av Sofias pappa Lionel Richie, 71, som berättade att dotterns relation gjorde honom "livrädd". 

Men i augusti i år verkade förhållandet vara slut för gott. Sedan dess har båda parterna setts med nya personer. Den senaste personen Scott setts ihop med är modellen Amelia Hamlin, 19. 

Läs mer: Därför gjorde Sofia Richie och Scott Disick slut.

Scott Disick och Sofia Richie gjorde slut i slutet av sommaren. Bildkälla: Stella Pictures.

"Känner sig sviken"

Scott och Amelia har bland annat setts mysa på stranden och på restaurang ihop. Modellen är dotter till "Real Housewives of Beverly Hills"-stjärnan Lisa Rinna, 57, och skådespelaren och entreprenören Harry Hamlin, 69. Men Sofia är inte helt nöjd över exets nya fling, kanske med tanke på att de är familjevänner. 

Ja, det stämmer. Familjen Richie och Hamlin har känt varandra i många år tillbaka. Sofia har nu avföljt både systrarna Amelia och Delilah Belle Hamlin, 22, samt mamma Lisa på Instagram. 

– Sofia känner sig sviken över att Amelia nu dejtar Scott, eftersom de var familjevänner, säger en källa till DailyMail

Sofia Richie har avföljt hela familjen Hamlin på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Föräldrar och fans upprörda

Både fans och Amelias föräldrar verkar mycket skeptiska till parets 18-års åldersskillnad. Fansen har gjort memes och kritiserat Scott för att han dejtar unga tjejer. En twitteranvändare la ut en bild på en gravid Lisa Rinna bredvid en bild på Scott som ung. 

"Amelia och Scott 2001", skrev användaren till bilden, enligt Mirror

Det är inte bara fansen som är oroliga, det är även Amelias föräldrar. 

– Mamma Lisa tycker om Scott men tycker inte att en person som är så mycket äldre och med så mycket "bagage" är rätt för hennes dotter, speciellt med tanke på Amelias egna psykiska ohälsa, säger en källa till The Sun

Amelia Hamlins föräldrar är inte nöjda över hennes nya pojkvän. Bildkälla: Stella Pictures.

LÄS MER: 

Amelia Hamlin, 19, är Scott Disicks nya flickvän.

Kändisparen som gjorde slut under karantän.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela