Måndag 23 Maj
Stockholm

Den brutala anledningen till att Eric Saade dumpade Nicole

Nu berättar Nicole Falciani om varför Eric Saade gjorde slut med henne.
Nu berättar Nicole Falciani om varför Eric Saade gjorde slut med henne. Foto: Bildkälla: YouTube & Christine Olsson/TT.

Eric Saade gjorde slut med Nicole Falciani bara några veckor innan deras planerade bröllop. Nu avslöjar Nicole vad Erics anledning var till att han gjorde slut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, skulle gifta sig i somras, men som en blixt från klar himmel, gjorde Eric slut med sin fästmö. Nicole förklarade då på sin Instagram att beslutet inte var något som hon ville. 

”Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut”, skrev Nicole på sin blogg i maj. 

Bildkälla: Stella Pictures.

Erics förklaring

Eric har tidigare pratat om varför han valde att göra slut. Han sa då att det var en väldigt olycklig tajming, men att det viktigaste är att man tar beslut som man mår bra av. 

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt, sa han till Expressen i juni. 

Bildkälla: Stella Pictures.

"Han sa att han inte gillade min personlighet"

Men enligt Nicole var det inte riktigt så det gick till. 

I en frågestund på Instagram svarar hon nu på vad anledningen till uppbrottet var. 

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år. Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”, skriver Nicole. 

Bildkälla: Instagram.

LÄS MER:

Nicole Falcianis känga mot Eric Saade: "Det var vidrigt"

Nu svarar Nicole Falciani på Paulina "Paow" Danielssons attack

Eric Saade om Hanna Schönbergs avklädda bild

Kommentera
Kopiera länk
Dela