Måndag 23 Maj
Stockholm

Man gav sig på deltagare i danska Paradise Hotel – kastades ut

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under helgen som det blev ramaskri på sociala medier efter att Alexandra Nilsson publicerat ett klipp från vårens danska Paradise Hotel. Klippet spreds som en löpeld hos våra svenska influensers och det fanns en väldigt tydlig anledning bakom. 

I klippet är det nämligen en manlig deltagare vid namn Türker Alici som under ett bråk blir väldigt våldsam mot en kvinnlig deltagare vid namn Sarah Dohn. Han stoppas av en annan manlig deltagare när han våldsamt försöker att ta sig till kvinnan. Han lyckas tillslut att kasta en flaska i huvudet på henne.

Deltagaren fick lämna huset direkt efter då produktionen har noll tolerans mot våld. 

Produktionen har trots sitt agerande mött kritik från tittare då medier blivit erbjudna intervjuer med mannen och många anser att kanalen istället borde ha tagit avstånd och inte gett honom något rampljus alls. 

De andra deltagarna fick bryta in. Bildkälla: Bloggbevakning

Se klippet från Bloggbevaknings Instagram i klippet ovan. 

Men detta är inte första gången som den danska PH-produktionen har hamnat i blåsväder under samma säsong. Tidigare kritiserades kanalen för en rasistskandal som slutade med att de fick ta bort ett avsnitt från streamingtjänsten.Läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela