Måndag 23 Maj
Stockholm

Därför valde Diana att lyfta på kupan i Paradise Hotel

Det var i kvällens avsnitt av Paradise Hotel som den fruktade och efterlängtade kupan ägde rum. Och det blev minst sagt lika dramatiskt som vanligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i kvällens avsnitt av Paradise Hotel som den fruktade och extremt spännande kupceremonin ägde rum. Kupan går ut på att en gammal deltagare som tidigare åkt ut får komma in igen. Den har då som uppgift att ställa en bild på någon av de andra deltagarna under en kupa. 

Om en deltagare som inte är på bilden lyfter på kupan – så åker den personen. Men om personen på bilden under kupan lyfter – så åker den gamla deltagaren.

Josie kom tillbaka för att röra om i grytan. Bildkälla: Viafree

Om fel person lyfter på kupan så åker den personen hem. 

Ikväll var det Josie Capllonch som kom in som gammal deltagare. Hon valde då att ställa en bild på Diana Moseni under kupan. 

Diana berättade att hon misstänkte att det kunde vara hon. Bildkälla: Viafree

Men det hela slutade med att Diana stegade fram och lyfte på kupan – vilket gjorde att Josie åkte ut på nytt. 

Tittarna fick se en rad olika turer mellan deltagarna innan kupceremonin. Men vad var det egentligen som fick Diana att lyfta?

Diana valde slutligen att gå fram och lyfta på kupan. Bildkälla: Viafree
Och mycket riktigt var hon där under. Bildkälla: Viafree

– Jag kände på mig att det skulle vara jag. Först tänkte jag att det skulle vara för uppenbart. Men det som inte kommer med i avsnittet är att när jag Tanja och Fimpen står och snackar med baren så säger Tanja "Det är du under kupan", till mig. Och då blev Josie supernervös och stressad. 

– Sedan tog Josie med mig till ett rum och sa 'Diana jag hoppas att allt är lugnt mellan oss. Jag har alltid velat vara din vän". Detta samtidigt som hon har behandlat mig extremt illa och varit väldigt elak. Då insåg jag att jo.. det är nog fan jag under kupan. Men sen... hade det inte varit jag under kupan så hade det inte gjort någonting för jag hade ändå inte velat vara kvar på hotellet om Josie kom tillbaka. Så jag hade verkligen ingenting att förlora, säger Diana till Nyheter24

Kommentera
Kopiera länk
Dela