Stockholm

Big Brother-profilen Victoria Klöfver Rama brutalt knivrånad i Stockholm

Det var när Victoria KlöfverRama var ute på en promenad under tisdagskvällen som hon blev brutalt knivrånad av två män.


Det var under måndagskvällen som Big Brother-profilen Victoria Klöfver Rama, 23, var ute och gick i Sundbyberg i Stockholm där hon bor. Plötsligt dök det upp två män med halvt förtäckta ansikten som hotade henne till livet med en kniv och rånade henne på hennes saker. 

Efter rånet sprang Victoria och knackade på ett hus som inte öppnade. För att sedan knacka på ett till där hon kunde kontakta polisen. 

Efter att ha varit i kontakt med polisen och anmält händelsen kom hon hem och bröt där ihop. Hon publicerade en story på Instagram där hon vädjar till sina följare att vara försiktiga. 

Victoria bröt ihop när hon berättade om vad som ägt rum. Bildkälla: victoriaklofver

– Det här blir en story ifrån verkligheten. Ursäkta om ni får se mig så här. Men för en och en halv timma sedan blev jag knivrånad. Jag blev inte skadad men de tog alla mina saker. Allt utom mobil och nyckel som jag hade i mina tights om någonting sånt här skulle hända. Men de tog mina bankkort med kod och allt annat. 

– De tog tag i mina kläder så nu har polisen tagit kläderna för att se om de kan hitta något DNA, berättade hon. 

Victoria berättade att rånarna hade sagt till henne att nu när de har hennes namn så skulle de komma hem till henne.

– De sa så sjuka saker och jag har aldrig varit så säker på att jag ska dö. De sa att de har mitt namn nu och att de kommer att komma hem till mig om det inte fanns pengar på kortet. Jag är så jävla rädd. sa hon. 

Victoria skrev och vädjade till sina följare att de inte ska gå ensamma. Bildkälla: victoriaklofver/Instagram

Efter att Victoria lagt ut sin story hörde folk av sig och berättade att det eventuellt kunde vara fler som blivit utsatta för männen. 

Händelsen är polisanmäld. 

Nyheter24 har sökt Victoria

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.