Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén
Paulina "Paow" Danielsson och Mattias Helén har gjort slut. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paow efter uppbrottet från Mattias Helén: "I tusen bitar"

Förhållandet mellan Paulina "Paow" Danielsson och pojkvännen Mattias Helén fick ett abrupt slut. Paow har svurit att aldrig mer prata med honom igen – men smärtan finns ännu där. "Hjärtat är i tusen bitar", skriver Paow.


Tidigare i år blev “Paradise Hotel”-profilerna Paulina “Paow” Danielsson, 27, och Mattias Helén, 20, ett par.I juli gjorde de slut med varandra.

Några månader senare så hittade Paow och Mattias tillbaka till varandra, och de senaste tre månaderna har de alltså varit ihop igen.

Men lite mindre än vecka före jul så tog relationen slut ännu en gång.

– Jag kommer aldrig någonsin bli tillsammans med honom igen, jag kommer aldrig någonsin mer träffa honom igen. Jag kommer inte prata med honom igen, sa Paow på sin Instagram Story då.

Paulina Paow Danielsson möter det nya året som singel. Bildkälla: Stella Pictures.

"Försöker ta en dag i taget"

På sin blogg så uppdaterar nu Paow sina läsare om hur hon mår.

"Jag försöker ta en dag i taget just nu efter allting som hänt. Även om det känns som hjärtat är i 1000 bitar. Men det är ju så. Att allt går över. Jag känner mig alldeles för gammal för sånt trams. Och det är jobbigt att man inte väljer vem man blir kär i. Man trodde själv att man hittat världens guldkille som var så olika alla mina killkompisar som är typ fuckboys", skriver Paow i sin blogg.

Paow avslutar sitt inlägg med att säga att hon nu ska försöka lita på sin egen magkänsla och sätta sig själv främst.

"Jag har vart väldigt dålig på det i mitt liv. Jag är en så kallad people pleaser och jag ska verkligen försöka sluta vara det nu", skriver hon.

LÄS MER:

Paow och Mattias Helén har gjort slut: "Kommer aldrig prata igen"

Här är Paulina "Paow" Danielssons pojkvänner genom åren

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.