Fredag 14 Maj
Stockholm

Här är Paulina "Paow" Danielssons pojkvänner genom åren

Paow
Har du koll på Paulina "Paow" Danielssons pojkvänner genom åren?. Foto:

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielssons kärleksliv har varit omskrivet i över ett decennium. Men minns du hennes seriösa förhållanden? Nyheter24 friskar upp ditt minne.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 26, är nu aktuell i sin femte säsong av "Paradise Hotel" – och det är inte konstigt. Är det något Paow gör så är det att leverera smaskig tv, och hon är inte heller rädd för att säga vad hon tycker i sin blogg eller på Instagram.

Även Paows kärleksliv har de senaste åren varit rejält omskrivet. Hon har tidigare öppet berättat om sina flörtar med kända män som Avicii, Måns Zelmerlöw och den internationella hiphop-stjärnan Lil Pump.

Men har du koll på vilka Paow faktiskt har varit tillsammans med?

Nyheter24 friskar upp ditt minne!

Hugo Rosas om Paow: "Mognare än Rosing"

I mars 2010 så började Paow, då 16, dejta Hugo Rosas. I en intervju med Nyheter24 berättade då Paow om sitt första möte med Hugo:

– Första mötet var faktiskt på fyllan. Jag stötte på honom på Stureplan och redan då var det kemi mellan oss. Vi bytte facebook och började träffas lite då och då. Vi valde att inte ta upp det på bloggen i början för att jag vet hur tjejer är. Speciellt med Hugo. Det var efter två veckor typ.

Paow och Hugo Rosas blev ett par för mer än 10 år sedan! Bildkälla: Paows blogg

I en intervju med Nyheter24 samma år så berättade Hugo om sina känslor för Paow, och han jämförde henne även med sin ex-flickvän Linda Rosing.

– Paulina är lite mognare än Rosing till sättet, sa Hugo då.

Hugo och Paow gjorde slut med varandra sommaren 2011.

"Kastade en flaska på Jeppe"

Det slog gnistor mellan Paow och Jesper "Jeppe" Johansson i "Paradise Hotel" år 2013. De höll även ihop ett tag utanför huset. Men relationen tog slut efter att det blev mycket bråk och svartsjuka.

– Sist vi träffades kastade jag en flaska på honom för att jag var så svartsjuk, har Paow berättat för Nyheter24.

Jeppe och Paow hade en kort fling. Bildkälla: Instagram/ptjeppe

Kort fling med dansaren Jamalde

I januari 2015 började Paow dejta dansaren Magnus Jamalde.

– Jag är jättekär i honom. Jag har aldrig känt så starkt för någon som jag gör nu. Vi klickar på så många plan och han är perfekt för mig. Han är tio… Nej, han är hundra poäng. Han får full pott, sa Paow i en intervju med Expressen då.

Paow och Jamalde gjorde slut med varandra i april 2015.

Paow och Magnus Jamalde. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Tiden med Mattias Coleman

Hösten 2016 blev Paow ihop med bartendern Mattias Coleman. Det blev ett stormigt förhållande och paret gjorde slut flera gånger för att senare bli ihop igen. I september 2017 gjorde de slut en gång för alla.

"Det funkade inte. Inte alls. Och det har nästan aldrig funkat. Stunderna fanns, absolut. Men mellan det så var det inte bra och vi förstod oss inte alls på varandra. Tråkigt såklart. Men livet går vidare och jag har insett vad det har varit som kvävde mig", skrev Paow i sin blogg då.

Paow och Mattias Coleman. Bildkälla: Stella Pictures.

Kärleksresa med Magdalena Graafs son Lance

I november 2017 gick Paow och Lancelot "Lance" Hedman ut med att de var ett par, och de visade glatt upp sin kärlek på sociala medier. 

Paret åkte även till Thailand tillsammans. Men efter en hel del bråk och drama så valde paret att gå skilda vägar i februari 2018. Då hade Paow två veckor tidigare tatuerat in hans namn under sitt bröst.

Lance Hedman och Paow i Thailand tillsammans. Bildkälla: Instagram/kattpaow

– Det var ett stort misstag i mitt liv. Det är allt jag har att säga, sa Lance om relationen i en intervju med Nöjesguiden.

Vad Paow har gjort med Lance-tatueringen kan du läsa om här.

Sanningen om relationen med Arvid

I slutet av 2018 dejtade Paow PH-deltagaren Arvid Stenbäcken. Vintern 2018 så planerade paret att flytta ihop – men så blev det inte. Istället tog relationen slut. Enligt Paow var han bara ute efter fame.

– Han ville ha media. Han älskar ju följare och har lagt upp bilder med älskling hit och dit. Jag kände bara ”men snälla, lägg inte upp mer nu”. Det är klart att man utnyttjar media, men han försöker ju rida på mig, sa Paow i en intervju med Hänt.

Paow och Arvid Stenbäcken blev ingen långvarig historia. Bildkälla: Stella Pictures.

Tufft uppbrott från Mattias Helén

Paows senaste pojkvän heter Mattias Helén. Dom började dejta varandra i början av 2020 och bekräftade sin relation i maj. Men två månader senare tog förhållandet slut.

”Jag och Mattias har gjort slut ja. Vi är inte osams eller nåt. Det här är jättejobbigt och gör väldigt ont. Så uppskattar om ni skulle sluta fråga. Det gör ont som det är” skrev Paow på sin Instagram Story i slutet av juli.

Paow och Mattias Helén gjorde slut med varandra i somras. Bildkälla: Instagram/kattpaow


Kommentera
Kopiera länk
Dela