Lördag 29 Jan
Stockholm

Ariana Grandes gåva till barnen på sjukhuset: "En underbar människa"

Ariana Grande gav barn på sjukhus generösa julklappar i år.
Ariana Grande gav barn på sjukhus generösa julklappar i år. Foto: Chris Pizzello/TT

Ariana Grande fortsätter stötta sina fans. Under jul donerade hon presentkort till alla barn som spenderade julen på sjukhus i Manchester.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

2017 var ett tufft år för sångerskan Ariana Grande. Under hennes konsert i Manchester Arena skedde ett terroristdåd, som dödade 20 personer samt lämnade henne och tusentals fans ärrade.

– Sårad från djupet av mitt hjärta. Jag är så, så ledsen. Jag har inga ord, sade artisten dagarna efter dådet då hon hälsade på de skadade fansen på sjukhusen.

Attentatet i Manchester Arena dödade 20 personer. Bildkälla: Rui Vieira/TT

Gav julklapp till barn på sjukhus

Tiden efter attentatet fortsatte Grande att stötta de familjer som påverkades.

Nu, efter ett annorlunda år, har artisten ännu en gång visat vilken fantastisk själ hon är.

27-åringen donerade nämligen presentkort till Amazon på över 1000 svenska kronor till alla barn som tvingats spendera julen på sjukhusen i Manchester.

– Som jag har förstått det, så har Ariana gett varje barn på sjukhuset ett presentkort, sade Steve, pappa till ett av barnen.

Bildkälla: Chris Pizzello/TT

Han förklarade att han skulle hämta sin dotter, som var utom sig av glädje. Julklappen hade kommit i en liten box utan namn, vilket Steve menar visar på hur genuint det var eftersom det inte handlade om publicitet.

– Det gav mycket glädje efter allt som hänt med pandemin detta år. Hon är en underbar människa, avslutade han till Manchester Evening News.

Kommentera
Kopiera länk
Dela