Margaux Dietz hint om nya kärleken: "En speciell kille"

- 29/12/2020, 16:50

En av Sveriges största influencers Margaux Dietz har under en tid hintat sina följare om att hon inte längre är singel. I sin senaste vlogg indikerar hon på att saker och ting blivit mer seriöst mellan dem.

Det går bra nu för influencern och entreprenören Margaux Dietz, 30. Inte nog med att hon landar toppjobb efter toppjobb, så har hon även släppt en barnbok, spanat på nytt kontor och köpt ny lägenhet till henne och sonen Arnold.

Gjorde slut tidigare i år

Men livet har inte alltid varit en dans på rosor för Margaux. Tidigare i år meddelade hon att hon och exmaken Jacob Liebermann flyttar isär, något Margaux tyckte kändes "väldigt konstigt".

Margaux med exmaken Jacob Liebermann. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT
Margaux med exmaken Jacob Liebermann. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Men tiden läker alla sår och sedan dess har hon bland annat dejtat kompisen Emil Ingemarsson, något Nyheter24 skrivit om här. Relationen blev dock inte långvarig och i oktober gick de ut med att de gjort slut men att de fortfarande är goda vänner.

Håller det hemligt

Bara två månader senare avslöjade Margaux i en vlogg att hon inte längre är på singelmarknaden utan faktiskt dejtar någon, som hon dessutom dejtat flera gånger tidigare. Vem killen är har hon dock inte velat dela med sig av, utan väljer att hålla det utanför offentligheten.

Allt som hennes följare vet om är att killen bor i Stockholm.

"Cliffhanger!"

Nu är Margaux mitt uppe i en flytt, då hon köpt en ny lägenhet som hon flyttar till i början av nästa år. Där kommer hon bo tillsammans med Arnold som hon har varannan vecka. Resterande tid är Arnold hos Jacob, vilket Margaux sagt fungerar suveränt och även gör att hon får lite egentid.

Och egentid är ju uppskattat, speciellt om man är nykär. I sin senaste vlogg avslöjar hon dessutom att hon troligtvis inte kommer spendera jättemycket tid i den nya lägenheten.

– Jag tror det här kommer bli jättebra. Men jag tror ändå att den mesta utav tiden så kommer jag kanske inte bo här, utan hos en speciell kille. Cliffhanger!, avslutar hon i vloggen utan vidare information.

Vem killen är återstår att se om hon vill avslöja eller inte.