Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso får inte åka till Spanien. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Åsa Ingrosso portad från Spanien: "Så ledsen att jag gråter"

Åsa Ingrosso hade tänkt att åka hem till Spanien med maken Emilio Ingrosso. Så blir det inte. "Är så ledsen och besviken att jag gråter", skriver Åsa.


På annandag jul la Åsa Ingrosso ut en bild på Instagram som visade glittrande blått vatten på Palma de Mallorca. "Snart...alldeles snart", skrev Åsa till bilden och platstaggade den spanska hemstaden.

I kommentarsfältet höjdes många upprörda röster som frågade sig varför Åsa skulle resa mitt under en rådande pandemi.

Under onsdagen berättade Åsa mer för sina följare om att hon har en hel del att stå i när hon kommer till Palma och att det alltså inte handlar om någon semesterresa.

Bland annat måste hon signera papper på banken, förnya sitt körkort och ta hand om de fyra företag hon driver tillsammans med maken Emilio Ingrosso. Dessutom har de drabbats av flera inbrott och lägenheten behöver de ta hand om.

Emilio och Åsa Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

"Är så ledsen och besviken"

Men nu står det klart att Åsa kommer inte att kunna åka hem till Spanien. Hennes PCR-test som hon gjorde inför den planerade resan var nämligen positivt.

"Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt PCR-resetest var positivt. Små små partiklar efter min Corona jag hade för två månader sedan ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt PCR-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!! Ett halvår!!!", skriver Åsa på sin Instagram.

Hon avslutar sitt inlägg med att belysa hur viktigt vaccinet är.

"Läs, informera er! Lyssna på duktiga läkare och forskare. Om vi ska komma tillbaka till en normal värld måste vi alla ta det!", skriver Åsa på Instagram.

LÄS MER:

Åsa och Emilio Ingrossos tuffa beslut: "Jättetråkigt"

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.