Åsa Ingrosso portad från Spanien: "Så ledsen att jag gråter"

- 07/01/2021, 11:19 -

Åsa Ingrosso hade tänkt att åka hem till Spanien med maken Emilio Ingrosso. Så blir det inte. "Är så ledsen och besviken att jag gråter", skriver Åsa.

På annandag jul la Åsa Ingrosso ut en bild på Instagram som visade glittrande blått vatten på Palma de Mallorca. "Snart...alldeles snart", skrev Åsa till bilden och platstaggade den spanska hemstaden.

I kommentarsfältet höjdes många upprörda röster som frågade sig varför Åsa skulle resa mitt under en rådande pandemi.

Under onsdagen berättade Åsa mer för sina följare om att hon har en hel del att stå i när hon kommer till Palma och att det alltså inte handlar om någon semesterresa.

Bland annat måste hon signera papper på banken, förnya sitt körkort och ta hand om de fyra företag hon driver tillsammans med maken Emilio Ingrosso. Dessutom har de drabbats av flera inbrott och lägenheten behöver de ta hand om.

Emilio och Åsa Ingrosso
Emilio och Åsa Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

"Är så ledsen och besviken"

Men nu står det klart att Åsa kommer inte att kunna åka hem till Spanien. Hennes PCR-test som hon gjorde inför den planerade resan var nämligen positivt.

"Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt PCR-resetest var positivt. Små små partiklar efter min Corona jag hade för två månader sedan ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt PCR-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!! Ett halvår!!!", skriver Åsa på sin Instagram.

Hon avslutar sitt inlägg med att belysa hur viktigt vaccinet är.

"Läs, informera er! Lyssna på duktiga läkare och forskare. Om vi ska komma tillbaka till en normal värld måste vi alla ta det!", skriver Åsa på Instagram.

LÄS MER:

Åsa och Emilio Ingrossos tuffa beslut: "Jättetråkigt"

Pernilla Wahlgrens hårda ord till Åsa Ingrosso – efter Biancas bild