Bianca Ingrosso och Lovis Worge
Bianca Ingrosso överraskade Lovisa Worge med en tjusig present. - Foto: Stella Pictures, Youtube

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso

Lovisa Worge blev rejält chockad när hon öppnade födelsedagspresenten som hon fick av Bianca Ingrosso.


Bianca Ingrosso fyllde 26 den 30 december, och hennes assistent och goda vän Lovisa Worge fyller 24 år den 14 januari. Att fylla år så tätt inpå har ju sina fördelar – i Biancas senaste vlogg visar hon hur tjejerna hade något av ett gemensamt firande på en lyxrestaurang på Strandvägen i Stockholm.

Förutom Bianca och Lovisa så var även Lucas Armando Feola, Chloe Schuterman och Alice Stenlöf på plats. Det blev god mat, drinkar, hotshots – och presentutdelning.

Bianca snålade inte när det gällde födelsedagspresenten till Lovisa. I vloggen får vi se Lovias reaktion när hon öppnar den stora presenten – och hon är både chockad och överlycklig.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Shoppade på favoritbutiken

Bianca har nämligen slagit till på en kappa från tjejernas nya favoritmärke Totême. Det svenska märket Totême grundades av Elin Kling och hennes make Karl Lindman, och deras flagship store ligger på Östermalm i Stockholm. 

Dit har alltså Bianca vallfärdat för att slå till den på den kamelfärgade kappan i kashmir.

Den här kappan från Totême slog Bianca till på som present till Lovisa. Bildkälla: Toteme-studio.

Men smakar det så kostar det – hela 8 000 kronor hostade Bianca upp för den exklusiva kappan till Lovisa.

Generöst!

LÄS MER:

Bianca Ingrosso avslöjade framtidsplanen i direktsändning

Lovisa Worges hyllning till Bianca: "Finns ingen som du"

/
Senaste nytt

Sarandon ber om ursäkt: "fruktansvärt misstag"

Lovato och Lauper i klimatkampanj med FN

En rad artister kräver inför klimatmötet COP28 i Dubai att världens ledare ska stötta klimatmålen. Demi Lovato, Cyndi Lauper, Carole King och Annie Lennox hör till dem som har publicerat ett uttalande på sociala medier via "Right here, right nows" global klimatallians, skriver Page Six.

Jelassi om Avicii-galan: Brinner för syftet

Jättekonserten "Together for a better day" återvänder till Avicii Arena i Stockholm nästa vecka. Galan leds av skådespelaren Ayan Ahmed och rapparen Jelassi. Det känns både bra, viktigt och typ lite självklart. Jag brinner ju för de här frågorna, säger Jelassi till TT.

Taylor Swifts årslön på Spotify – en miljard

1 timme sedan
Artisten Taylor Swift kan vara ganska nöjd med sin inkomst från Spotify i år. Efter 2,6 miljarder strömningar under 2023 kommer artisten tjäna över en miljard kronor – enbart på den plattformen. Det skriver Rolling Stone, som har räknat ut Swifts royalties.

Nan Goldin konstvärldens mest inflytelserika

2 timmar sedan
Fotografen Nan Goldin har utsetts till konstvärldens mest inflytelserika av tidningen Artreview, bland hundra rankade. I år utgörs alla de tio topplaceringarna av konstnärer som försöker påverka sociala och politiska frågor i samtiden.

"Idol"-finalen är i gång

igår 20:30
Det står mellan Cimberly Wanyonyi och Saga Ludvigsson i kvällens final av "Idol". Tävlingen äger rum i nästan fullsatt Aviici arena i ett snöigt Stockholm.