Zara Larsson om pojkvännen Lamin Holmén: "Älskar honom"

- 13/01/2021, 10:48 -

Zara Larsson och Lamin Holmén har varit ett par i ett års tid. I en intervju med Mix Megapol bekräftar Zara nu relationen med pojkvännen Lamin. – Jag älskar honom, vi är supertillsammans, säger Zara.

Fram till sommaren 2019 var Zara Larsson, 23, tillsammans med den brittiska modellen Brian Whittaker, 20. Men i juli 2019 så avföljde de varandra på Instagram, och kort därefter stod det klart att de efter två år tillsammans hade gått skilda vägar.

I maj förra året skrev Nyheter24 om hur Zaras nya pojkvän är modellen Lamin Holmén, 28. Den 188 centimeter långa Lamin har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen, och han har synts i reklamfilmer för Bianca Ingrossos märke Caia Cosmetics.

Lamin är även professionell dansare och har visat sina skills i både Melodifestivalen, "Idol" och flera musikvideos, bland annat för den svenska rapparen Mwuana. År 2017 uppträdde han dessutom som dansare med Rita Ora på MTV:s gala i London.

Lamin Holmén
Lamin Holmén. Bildkälla: Instagram/laminalexander

Lamin har synts flera gånger på Zaras Instagram Storys och de lämnar ofta gulliga kommentarer till varandra.

I en intervju med Daily Mail berättade Zara i oktober i fjol om kärleken till Lamin.

– Jag dejtar någon. Vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i flera år. Vårt förhållande är väldigt lugnt och privat vilket är skönt för min senaste relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blir desto mer inser jag att mitt liv inte behöver vara ett spektakel för andra människor, sa Zara till Daily Mail.

Lamin Holmén och Zara Larsson
Lamin Holmén och Zara Larsson i videon till hennes senaste låt "Talk about love". Bildkälla: Youtube/Zara Larsson

"Jag älskar honom"

I Mix Megapol bekräftar nu Zara sin romans, och berättar att hon och Lamin varit tillsammans i över ett år.

– Det är inte hemligt eller något men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen. Han är dansare professionellt och jag tycker att han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, säger Zara i intervjun med Mix Megapol.

– Jag älskar ju honom, vi är supertillsammans, vi har varit tillsammans i ett år, säger Zara i intervjun.

LÄS MER:

Zara Larsson om nya pojkvännen: "Känt varandra i flera år"

Lamin Holmén pekas ut som Zara Larssons nya pojkvän