Torsdag 13 Maj
Stockholm

Zara Larsson om nya pojkvännen: "Känt varandra i flera år"

Zara Larsson och Lamin Holmén
Lamin pekas ut som Zara Larssons pojkvän. Foto: Stella Pictures, Instagram/laminalexander

Den 27-åriga modellen och dansaren Lamin Holmén pekas ut som Zara Larssons nya pojkvän. I en intervju med Daily Mail berättar nu Zara mer om kärlekslivet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fram till sommaren 2019 var Zara Larsson, 22, tillsammans med den brittiska modellen Brian Whittaker, 20.

Zara och Brian träffades via Twitter, ja det var faktiskt så att Zara la ut en bild på honom flera år innan de blev ihop och frågade vem han var, var han bor, hur gammal han är, varför han är så snygg och hur han gillade sina ägg kokta på morgonen.

Zara Larsson och Brian Whittaker var ett par i två år. Bildkälla: Instagram

Men i juli förra året så avföljde de varandra på Instagram, och kort därefter stod det klart att de efter två år tillsammans hade gått skilda vägar.

Lamin pekas ut som Zaras nya pojkvän

I maj tidigare i år så började det ryktas att Zaras nya pojkvän är modellen Lamin Holmén, 27. Den 188 centimeter långa Lamin har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen, och han har synts i reklamfilmer för Bianca Ingrossos märke Caia Cosmetics.

Lamin Holmén har länge pekats ut som Zara Larssons nya pojkvän. Bildkälla: Instagram/laminalexander

Lamin är även professionell dansare och har visat sina skills i både Melodifestivalen, "Idol" och flera musikvideos, bland annat för den svenska rapparen Mwuana. År 2017 uppträdde han dessutom som dansare med Rita Ora på MTV:s gala i London.

Lamin har synts flera gånger på Zaras Instagram Storys och de lämnar ofta gulliga kommentarer till varandra.

Zara Larsson och Lamin Holmén. Bildkälla: Stella Pictures, Instagram/laminalexander

"Vi är väldigt lyckliga"

I en intervju med Daily Mail berättar nu Zara mer om kärlekslivet.

– Jag dejtar någon. Vi är väldigt lyckliga. Vi har känt varandra i flera år. Vårt förhållande är väldigt lugnt och privat vilket är skönt för min senaste relation var väldigt offentlig. Ju äldre jag blir desto mer inser jag att mitt liv inte behöver vara ett spektakel för andra människor, säger Zara till Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela