Bianca Ingrosso chockar fansen med text om Lovisa Worge

Det är på sin Instagram som Bianca Ingrosso delade en text om vännen Lovisa Worge. Och många fans blev något snopna då Bianca tidigare uttryckt att hon har svårt att uttrycka känslor.


Lovisa Worge, 24,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 26, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än tre år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och umgås privat. 

Worge syns ofta till i Biancas vloggar, där de lunchar, jobbar, myser, hänger och festar tillsammans. Under senaste tiden har Bianca och Lovisa börjat benämna varandra som bästa vänner och Lovisa har verkligen funnits vid Biancas sida under upp och nedgångar. 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I Wahlgrens värld skämtar ofta tjejerna om att Bianca har svårt att uttrycka sina känslor för Lovisa. 

– Jag älskar dig, säger Lovisa i ett avsnitt till Bianca när tjejerna äter lunch. 

– Du vet att jag typ inte kan säga det, svarar Bianca generat. 

Men nu råder det minsann andra bullar. 

På sin Instagram har nämligen Bianca skrivit ut en lång text till Lovisa där hon berättar hur mycket hon betyder för henne. Detta i samband med Lovisas födelsedag. 

Och denna gång sparar hon inte på krutet. 

Bianca skriver ut sin kärlek för Lovisa på sin Instagram. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Aldrig har jag upplevt denna typ av vänskap där allt bara kommer så otroligt naturligt och där någon förstår mig så väl som du gör. Du ser mig precis för den jag är. Vi pratar samma språk, vi förstår varandra som ingen annan, vi skrattar ihop, vi gråter ihop och vi finns där för varandra dygnet runt. En bästa vän för livet. Du är den roligaste, snällaste, ödmjukaste, mest genuina och ärligaste vännen och jag längtar att vi ska få uppleva hela livet tillsammans. Det är en ära att få kalla dig min bästa vän", skriver Bianca.

Lovisa svarade snabbt i kommentarsfältet med en kärleksfull hälsning tillbaka. 

"Jag gråter. Bianca. Det finns ingen som dig, ord finns inte till. Det gör ont i hela mig när jag tänker på hur mycket jag älskar dig. Du och jag för alltid", skrev hon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!