Måndag 8 Aug
Stockholm

Kaos i Carina Bergfeldts kommentarsfält: "Har polisanmält"

Carina Bergfeldts
Carina Bergfeldts söta bild på sonen väckte reaktioner. Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carina Bergfeldts bild på sonen Hamilton i pulkabacken fick flera att tappa det helt. Nu tar flera av Carinas följare henne i försvar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Carina Bergfeldt, 40, gör succé som programledare för den självbetitlade talkshowen på bästa sändningstid på SVT. Carina har tagit över Skavlans gamla slot och varje fredag klockan 21.00 väntas hon locka miljonpublik med högaktuella gäster.

I premiäravsnittet fick Carina statsministern Stefan Löfven att prata om sin intima basturitual, och artisten Benjamin Ingrosso öppnade även han upp sig.

Premiären lockade nästan exakt två miljoner tittare – och med det så slog Carina faktiskt Skavlans debutprogram, skriver Göteborgs-Posten.

Barnbilden startade bråk i kommentarsfältet

På sociala medier har Carina nästan 150 000 följare, och där bjuder hon på en inblick i både sitt jobb och sitt privatliv. Det blir både bilder på maken Jesper Zølck och parets son Hamilton som snart fyller 1 år.

Och det var just en bild på sonen som fick vissa av Carinas följare att bli helt galna. På ett dåligt sätt. På bilden sitter lill-grabben i en pulka klädd i en overall. Det faktum att han inte har några vantar på sig har nu fått så kallade föräldrapoliser att se rött.

"En trött kille utan vantar?", skriver en person.

"Vantar???", skriver en annan som inte snålar med frågetecknen.

"Japp. Jag tror inte på vantar. Tycker att det är överkurs. Vem vill hålla sitt barn varmt, liksom?", svarar Carina ironiskt.

"Men herregud vilket arrogant svar men är inte så förvånad tyvärr. Är väl bra att ha vantar på små barn?", flikar en person in.

"Kräver verkligen en orosanmälan"

En annan person går så långt att hen skriver att en polisanmälan är gjord på grund av att Hamilton inte har vantar.

"Tack! Det här kräver verkligen en orosanmälan", svarar Carina ironiskt.

I kommentarsfältet är det nu många vantgalningar som propagerar för sin sak, men som tur är har Carina en majoritet av något rimligare röster i sin ringhörna.

"Han lär klara sig bra. Det ser ut att bara vara -1 i Stockholm idag", konstaterar en vettig person.

"Men vad fan är det med alla? Du tar väl på honom vantar OM HAN ÄR KALL!? Det är för övrigt helt j*** omöjligt att ta på en ettåring vantar om hen har bestämt sig för att de inte vill. Folk är otroliga", slår en annan fast.

LÄS MER:

Kaos efter Paolo Robertos bild på Instagram: "Så nyfikna"

Ilska mot Isabella Löwengrip efter vinterbilden: "Känslokallt"

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.