Bianca Ingrosso möter kritik efter videon: "Inte du"

Bianca Ingrosso släppte nyligen en ny video med en rad spännande uppdateringar från hennes fartfyllda liv. Men det var en helt annan grej som fångade följarnas fokus.


Bianca Ingrosso, 26, har mer eller mindre gjort succé på Youtube och hennes vloggar tittas dagligen på av hundratusentals människor ute i stugorna.

Bianca har 270 000 prenumeranter på sin Youtubekanal. Bildkälla: Youtube

Bianca har själv berättat att hon älskar att hålla på med Youtube. Men titt som tätt efter specifika uttalanden eller händelser i sina videos så genererar det i en del rabalder. Hon har också fått en hel del kritik från sina följare som anser att Bianca ser "konstruktiv kritik" och "hat" som samma sak. 

För någon vecka sedan hamnade hon även i kläm efter att bästa vännen Lovisa Worge hade anordnat en födelsedagsfest under rådande pandemi. En födelsedagsfest som Bianca inte ens befann sig på.

Bianca fick ta en hel del skit från fansen efter att Lovisa Worge anordnat en födelsedagsfest. En födelsedagsfest Bianca inte befann sig på. Bildkälla: Youtube

Men nu har fansen varit framme igen – men denna gången var de inte ute efter henne utan nämligen hennes videoklippare. Bianca har nämligen skaffat sig en ny redigerare som donar med hennes Youtubevideos och fansen – nej de var allt annat än nöjda. 

"Känns inte som du", skrev en följare. Bildkälla: Youtube
Att Bianca bytt redigerar gick inte obemärkt förbi. Bildkälla: Youtube

Många menade att det förekom för många olika effekter i Biancas senaste video och att de uppskattar mer när hennes videos är "simpla och utan specialeffekter". 

Hon har ännu inte svarat fansen.

Läs mer: Nu har Bianca Ingrosso avföljt Phillipe Cohen på Instagram

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.