Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu har Bianca Ingrosso avföljt Phillipe Cohen på Instagram

Efter månader av rykten om att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut så står det nu klart att Bianca har avföljt Phillipe på Instagram.


Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, blev ett par år 2014. Efter lite mer än fyra år tillsammans gick de skilda vägar – men hittade sedan tillbaka till varandra. 

Genom åren har de gjort slut och blivit ihop flera gånger, och de senaste månaderna har Phillipe lyst med sin frånvaro i Biancas sociala medier.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på Elle-galan 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

I slutet av oktober förra året meddelade Bianca att de fortfarande var ett par. En månad senare berättade Bianca att hon tidigare under året genomgått en abort. 

Biancas gripande berättelse sändes i "Wahlgrens värld", och väckte starka reaktioner. Kort efter gick Bianca ut och förtydligade att hon inte blev tvingad till aborten av Phillipe.

"Vi hade även som par en jobbig period och det är något som kan behövas tas i åtanke. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe", skrev Bianca på Instagram då.

Bianca Ingrosso berättade om aborten i ett av avsnitt av "Wahlgrens värld". Bildkälla: Dplay

Vilda bråk tills grannarna kom

Förutom aborten så uppmärksammades även parets vilda bråk i "Wahlgrens värld", där Bianca berättade att grannarna hade kommit och knackat på då Bianca skrek.

Huruvida Bianca och Phillipe är ett par eller inte är något som har stötts och blötts bland fansen i flera månader. 

I december började flera kommentarer strömma in under Phillipes Youtube-kanal med nyfikna frågor om hur det står till mellan paret, men Phillipe duckade alla frågor.

Sålde lägenheten bredvid Bianca

I början av januari skrev Nyheter24 även att Phillipe sålde sin lägenhet som låg bredvid Biancas mångmiljon-våning på Östermalm i Stockholm. Något som ytterligare spädde på ryktena om att paret gått skilda vägar.

Och nu kommer nästa tecken på att förhållandet kanske är över mellan Bianca och Phillipe...

Bianca Ingrosso har nämligen avföljt Phillipe på Instagram.

Den som går in på Phillipes Instagram kan se att Bianca har avföljt honom.  Däremot så följer Phillipe fortfarande Bianca.

På Instagram har Phillipe nästan 130 000 följare. Men Bianca Ingrosso är inte längre en av dom. Notera att kontot högst upp är ett fan-konto med namnet Blanca Ingrosso. Instagram/flippcohen

Phillipe följer däremot fortfarande Bianca. Här ser vi hur Biancas äkta, verifierade konto ser ut. Bildkälla: Instagram/flippcohen

LÄS MER:
Bianca Ingrosso efter kvällen med Mwuana: "Följ mig på Instagram"

Nu har Cecilia Dahlbom avföljt Oscar Enestad på Instagram

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Bianca och Phillipe gjort slut?
Tack för din röst!