- Foto: Ali Lorestani / Ali Lorestani/TT

Margaux Dietz har förlovat sig med pojkvännen

I en post på Instagram avslöjar Margaux Dietz att hennes pojkvän Sean firat – och att hon sa ja.


Under torsdagen levererade Margaux Dietz de glada nyheterna på Instagram: hon och pojkvännen Sean är förlovade.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort med nu förstår jag att det är lätt om det är rätt” skriver Margaux tillsammans med ett bildspel som visar hur Sean går ner på knä på en snöig takterass. 

I kommentarsfältet haglar gratulationerna och kända namn som Johanna Nordström, Alexandra Nilsson och Viktor Frisk skickar lyckönskningar till de blivande äkta makarna..

Varit gift tidigare

Margaux Dietz gifte sig 2019 med tidigare pojkvännen Jacob Liebermann, som hon öven har sonen Arnold, 3 med. Vigeselförrättare var då Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch.

I december samma år meddelade paret att de gått skilda vägar – läs mer om uppbrottet här.

Senaste nytt

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

1 timme sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.

De kan få Kasper Salin-priset

1 timme sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

2 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

3 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

idag 09:00
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.