Alexander Bard
Alexander Bard berättar nu om sina hemliga barn. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu berättar Alexander Bard om sina hemliga barn: "Jag var yngre"

Alexander Bard är gäst i Katarina Hahrs radioprogram "Katarina Hahr möter" i P1. Där berättar Bard om sina hemliga barn.


Alexander Bard, 59, är gäst i Katarina Hahrs radioprogram "Katarina Hahr möter" som sänds i P1 på måndag den 15 februari, men kommer som podd redan idag fredag den 12 februari.

I avsnittet så öppnar Bard upp sig om sin familj och berättar om sin dagliga kontakt med sin mamma. Det blir också ett samtal om makt och pengar.

– Jag har aldrig känt skuld gentemot mina föräldrar. Vi blev uppfostrade till att vara självständiga och ta eget ansvar. Jag och mina bröder bestämde att innan vi blev 30 år skulle vi ha skaffat oss "fuck of money" och det gjorde vi . Pengar är makt. Det är frihet att säga nej till saker man inte vill göra, säger Bard.

Fick sparken från "Talang"

Bard såg vi senast i "Talang"-juryn. Därifrån blev han sparkad efter sina åsikter om Black Lives Matter. Bards jurykollega Bianca Ingrosso tog avstånd från Bard efter hans uttalanden om BLM – och Bard kallade henne då för "hora".

Att få sparken från "Talang" verkade inte bekomma Bard nämnvärt. 

– Talang var en förlustaffär. Varenda dag i inspelning var en förlustaffär. Fredagsunderhållning som ska sälja vaniljglass. Men vi har haft skitkul. Det funkade skitbra med Bianca. Jag har haft jättekul. TV4 älskar mig men amerikanska Freemantle fick fick kalla nerver, sa Bard i en intervju med Nyheter24 då.

Alexander Bard är gäst i P1. Bildkälla: Stella Pictures.

Berättar om hemliga barnen

Bard avslöjar dessutom mer om sitt privatliv.

– Redan när jag var 20 år visste jag att det inte skulle bli några ungar för mig, däremot donerade jag sperma när jag var yngre, så det finns biologiska avkommor till mig, berättar Alexander Bard för Katarina Hahr.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgrens ord om Alexander Bard efter hans attack mot Bianca Ingrosso

18 svenska kändisar som bråkat med varandra: "Hon är ett svin"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.