Fredag 1 Jul
Stockholm

Game of Thrones-stjärnan om Marilyn Manson: "Skar mig med kniv"

Esme Bianco och Marilyn Manson
Esme Bianco anklagar Marilyn Manson för att ha skurit henne med kniv. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

"Game of Thrones"-stjärnan Esme Bianco träder nu fram och berättar att Marilyn Manson bland annat skar henne med kniv. Hon har fotografier, sms och mejl som bevis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De senaste veckorna har ett dussintal kvinnor trätt fram och berättat om sina mardrömsupplevelser med Marilyn Manson. Nu berättar även Game of Thrones-skådespelerskan Esme Bianco om sina skräckfyllda månader med rockstjärnan.

Esme och Manson, vars riktiga namn är Brian Warner, bodde ihop i två månader år 2011. Det kom att bli de värsta månaderna i hennes liv.

I en intervju med The Cut berättar Esme att hon var som en fånge. Han bestämde vad hon skulle ha på sig, när hon fick sova och vart hon skulle gå.

Manson ville att Esme skulle vara med i en musikvideo – ett erbjudande som hon då tackade ja till. 

Videon skulle spelas in av honom själv med en mobiltelefon. Hon fick bara bära sexiga underkläder och snorta kokain istället för att äta mat.

Esme Bianco berättar att hon utsattes för tortyr av Marilyn Manson. Bildkälla: Stella Pictures

Band henne med sladdar

I intervjun berättar hon att vad som var ett skådespel och verklighet snabbt suddades ut. Manson tappade kontrollen och blev våldsam mot henne.

– Han band mig med sladdar och piskade mig med en piska. Han pressade vibrerande sexleksaker i mina sår. Jag var livrädd men intalade mig själv att han bara var teatralisk, och att vi skulle skapa stor konst, säger hon till The Cut.

Videon släpptes aldrig och Esme har än idag aldrig fått se den.

Skar henne med kniv 

Esme har visat fotografier, textmeddelanden och mejls för The Cut som bevis för att stödja det hon berättar. Hennes värsta minne var när han skar i hennes bröstkorg med en kniv.

– Jag minns att jag bara låg där och inte gjorde motstånd. Jag hade tappat all känsla av hopp och säkerhet, berättar hon för The Cut, skriver Daily Mail.

Marilyn Manson. Bildkälla: Stella Pictures

Manson har tidigare förnekat anklagelserna.

"De nya anklagelserna mot mig är fruktansvärda förvrängningar av verkligheten. Mina intima relationer har alltid varit ömsesidiga med likasinnade partners. Oavsett hur och varför andra nu väljer att feltolka det förflutna, så är det sanningen", sa han nyligen.

LÄS MER:

Evan Rachel Wood anklagar Marilyn Manson för misshandel

Marilyn Manson svarar på Evan Rachel Woods anklagelser

13 kändismän som har anklagats för kvinnomisshandel

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.