Marilyn Manson och Evan Rachel Wood
Marilyn Manson och Evan Rachel Wood - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Marilyn Manson svarar på Evan Rachel Woods anklagelser

Nu svarar rockstjärnan Marilyn Manson på ex-flickvännen Evan Rachel Woods anklagelser om misshandel.


Det var under gårdagen som skådespelaren Evan Rachel Wood, 33, riktade allvarliga anklagelser mot sin ex-pojkvän Marilyn Manson, 52. I ett inlägg på Instagram skrev Wood att hon under flera års tid blev utsatt för misshandel.

"Jag är här för att avslöja den här farliga mannen och namnge alla de som har gjort hans beteende möjligt. Innan han förstör fler liv. Jag står med de många kvinnor som fallit offer för honom och vi kommer inte vara tysta längre", skrev hon.

Flera kvinnor trädde sedan fram och vittnade om liknande upplevelser. Det handlade om både fysisk och psykisk misshandel.

“Jag fick inte äta, sova, eller gå därifrån. Jag väcktes med hög musik om jag somnade. Han kunde skära i mig och bränna mig. Jag vill inte att han ska göra det här mot någon annan”, skrev Mansons ex-flickvän Ashley Lindsay Morgan.

Marilyn Manson. Bildkälla: Stella Pictures

Kort efter att anklagelserna mot Manson blev allmänt kända så bröt hans skivbolag med honom, något som Huff Post skrev om.

Nu har Marilyn Manson själv gått ut och kommenterat anklagelserna. På Instagram skriver Manson:

“De nya anklagelserna mot mig är fruktansvärda förvrängningar av verkligheten. Mina intima relationer har alltid varit ömsesidiga med likasinnade partners. Oavsett hur och varför andra nu väljer att feltolka det förflutna, så är det sanningen”.

Marilyn Manson svarar på anklagelserna. Bildkälla: Instagram/marilynmanson
LÄS MER:

Evan Rachel Wood anklagar Marilyn Manson för misshandel

13 kändismän som har anklagats för kvinnomisshandel

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!