Stockholm

Juryrättegång för Kim, Khloé och Kylie: "Finns nog med bevis"

Blac Chyna och familjen Jenner-Kardashian.
I höst blir det rättegång för Kim Kardashian, Khloe Kardashian och Kylie Jenner. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashian West, Kris Jenner, Kylie Jenner och Khloé Kardashian får "lawyer up" i höst. Då ska de nämligen ställas inför rätta – och det kan bli en vansinnigt dyr historia.


Läs mer

Tre olika domare har nu slagit fast att Blac Chyna har nog med bevis för att ta Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kylie Jenner till domstol.

Chynas advokat Lynne Ciani berättar för Page Six att hennes klient har rätt till en juryrättegång mot Jenner-Kardashian kvinnorna.

Den infekterade fejden grundar sig i att Blac Chyna och hennes dåvarande pojkvän Robert Kardashian skulle få den egna tv-serien "Rob & Chyna" på E!. Men enligt Chyna så satte Kris Jenner stopp för det.

Chyna ska ha bevis för att Kris Jenner ska ha ljugit om att Chyna "slog sönder Robs ansikte". Kris ska sedan ha använt den lögnen för att få serien stoppad.

Blac Chyna och Robert Kardashian under gladare tider. Bildkälla: Stella Pictures.

Kris ska ha fått hjälp av döttrarna 

– Chyna bevisade också att även fast Kris Jenner var den som ledde hela komplotten, så fick Kris hjälp av Kim Kardashian West, Khloé Kardashian och Kylie Jenner. Kris döttrar såg separat till att förstöra Chynas kontrakt för tv-showen. Alla tre döttrar kommer att ställas inför en jury på grund av hur de på ett olagligt sätt saboterat för Chyna, säger Chynas advokat till Page Six.

Flera av systrarna Jenner-Kardashian ställs nu inför rätta. Bildkälla: Stella Pictures.

Rättegången mot Kris Jenner,  Kim Kardashian West, Khloé Kardashian och Kylie Jenner inleds den 29 november 2021. Blac Chyna söker miljontals dollar i skadestånd.

Robert Kardashian ska även upp i rätten i slutet av november. Detta då han postade olaglig hämndporr på Blac Chyna i juli 2017.

LÄS MER:

De är världens otrevligaste kändisar: "Hon bara skrek"

Bianca Ingrossos ilska mot tv-kollegorna: "Fejk och divig"

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.