Peg Parnevik
Peg Parneviks utseende har ändrats med åren med hjälp av fillers. - Foto: Stella Pictures, Instagram/pegparnevik

Peg Parnevik: "Därför höll jag mina skönhetsingrepp hemliga"

Nu berättar Peg Parnevik för första gången om varför hon har hållit sina skönhetsingrepp hemliga.


Är du en av de 250 000 människor som följer artisten Peg Parnevik, 25, på Instagram? Då har du förmodligen inte kunnat undgå att sångfågelns utseende har förändrats en hel del den senaste tiden.

Och det är inte du som ser i syne – Peg har nämligen använt sig av en del fillers i ansiktet.

Peg Parnevik år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

För första gången någonsin så kommenterar nu Peg det hela. I podcasten "Pillowtalk" som hon har med systern Penny Parnevik så berättar Peg:

– Jag säger det bara rakt ut, jag har gjort fillers.

– No shit, skrattar Penny, som även berättar att Peg inte ens berättat för sin familj att hon gjort läpparna trots att det är uppenbart.

– Jag gjorde fillers, och jag är nöjd med det. Och varför jag inte berättade är för att dels jag måste inte berätta allt för hela världen, säger Peg i podden.

Peg Parnevik år 2016. Bildkälla: Stella Pictures

Vill inte se ut som ett filter

Hon fortsätter: 

– Det är väldigt svårt att som feminist och offentlig person vara en förebild, men jag är också bara mänsklig. Jag förstår varför fillers är problematiska och framförallt att man inte berättar för jag vet att vi lever i ett samhälle och i ett patriarkat där man måste fundera om man gör det här för man vill av fri vilja eller för att jag känner av press, säger Peg.

Peg Parnevik med fylligare läppar. Bildkälla: Instagram/pegparnevik

Peg berättar att hon gjorde fillers en gång och att det blev helt fel, och att hon fick ta bort fillersprodukten efter och göra om behandlingen på en annan klinik.

– Man ska gå till någon som är med på att du vill stärka dina bästa sidor av dig själv, och inte att du ska se ut som ett filter, säger Peg.

LÄS MER:

11 kändisar du inte visste hade opererat sig

De är Hollywoods mest opererade kändisar

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.