Raseri mot Lovisa Worge efter festen: "Ett hån – folk dör"

- 22/02/2021, 11:50 -

Influencerprofilen Lovisa Worge var ute och festade med bästa vännen Bianca Ingrosso i helgen. På sociala medier sprids filmer från krogkvällen, och i Lovisas kommentarsfält är stämningen hätsk.

För nästan exakt en månad sedan var influencerprofilen Lovisa Worge ute och festade mitt i coronapandemin. Något som möttes av stark kritik.

Hon gick ut med en offentlig ursäkt och skrev att hon fått sig en rejäl tankeställare och att hon verkligen tagit åt sig av all kritik.

"Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är för sent då gårdagen redan hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar, och agera och tänka mer ansvarsfullt", skrev Lovisa.

Festade fyra veckor senare igen 

Men nu i helgen vankades det fest igen. Lovisa Worge, Bianca Ingrosso, Hanna Friberg, Lucas Armando Feola och Lovisa "Lojsan" Wallin var ute tillsammans. 

Lovisa Worge
Lovisa Worge var ute och festade igen undre helgen. Bildkälla: Instagram
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso var också med under festkvällen. Bildkälla: Instagram

På sociala medier spreds videos från när gänget festade, och i både Bianca och Lovisas kommentarsfältet är stämningen nu hätsk. Många är besvikna och förbannade över att Lovisa har gått ut och festat igen under den rådande pandemin. 

Några kommentarer lyder:

"Skäms du inte?"

"Så äckligt"

"Antar att ursäkten du gav för några veckor sen är 100% bullshit"

"Så respektlöst".

Flera personer i kommentarsfältet anklagar även Lovisa för att radera kommentarer. Andra uppmanar Lovisas följare att avfölja henne. 

Lovisa har ännu inte svarat på kritiken som riktats mot henne.

LÄS MER:

Ilska mot Bianca Ingrosso och CAIA: "Väldigt besviken"

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso