Worge och Ingrosso var ute och festade under lördagen.
Worge och Ingrosso var ute och festade under lördagen. - Foto: Instagram/lovisaworge, Stella Pictures

Trots pandemi – influencers festar vidare

För inte länge sedan bad Lovisa Worge om ursäkt för sitt val att gå ut och festa mitt i en pandemi. I inlägget skrev hon bland annat att hon kommer att ta mer ansvar. Nu har hon dock fångats på film när hon är ute och festar med bland andra Bianca Ingrosso.


Att det fortsatt pågår en pandemi har inte undgått de flesta. Enligt Folkhälsomyndigheten bör alla ta sitt ansvar och undvika att träffa människor och vistas ute bland folk.

Men det är ingenting som stoppar svenska influencers.

Gick ut och festade

För bara någon månad sedan rapporterade Nyheter24 om att bland andra Lovisa WorgeAlice Stenlöf och Lucas Armando Feola var ute och firade Lovisas födelsedag på Hallwylska i centrala Stockholm som om det inte fanns någon morgondag.

"Kommer ta ett helt annat ansvar"

Efter flera uppdateringar från festen på sociala medier röt deras följare ifrån och menade att det var oansvarigt och att de kräver en ursäkt.

Kort efter lägger Lovisa Worge upp en Instagram-story där hon ber om förlåtelse.

"Jag vill bara säga att jag efter igår fått mig en rejäl tankeställare och att jag verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är för sent då gårdagen redan hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar, och agera och tänka mer ansvarsfullt".

"Kort minne?"

Tankeställaren varade dock inte särskilt länge eftersom att Worge syntes tillsammans med bland andra Bianca IngrossoHanna Friberg, Lucas Feola och Lovisa "Lojsan" Wallin ute under lördagskvällen – något som Bloggbevakning snabbt uppmärksammade.

Bloggbevaknings följare var inte långsamma med att komma med sina åsikter. Många tycker att det är dags att bojkotta influencers och "deras ignoranta ageranden" och de flesta uttrycker en stark irritation mot att de inte följer restriktionerna.

Liknande, något ironiska, kommentarer går att hitta under både Biancas och Lovisas senaste Instagram-bilder.

"Fräscht att be om ursäkt för att sedan återigen göra samma misstag gång på gång", skriver en.

"Kort minne?"

"Kul att festa i en pandemi".

Ingen av festdeltagarna har kommenterat kritiken.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

3 timmar sedan

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

3 timmar sedan
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.