Carina och Erik Bergs nya drömvåning – kostade 14 miljoner

- 23/02/2021, 10:48 -

Carina och Erik Bergs familj växer – vilket betyder att de behöver en större lägenhet. I höstas slog paret till på en exklusiv sekelskiftesvåning i Vasastan i Stockholm. Prislappen? Över 14 miljoner kronor.

Det var i höstas som Carina, 43, och Erik Berg, 32, var ute och tog en härlig prommis när de fick feeling och spontant gick och tittade på en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Paret blev blixtkära i den maffiga våningen och slog till.

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig, sa Carina i podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" då.

I december 2019 föddes Carina och Eriks son Otto, och i nya lägenheten kommer han få ett eget rum. Dessutom finns det gott om plats för parets kommande familjemedlem. I vår är det nämligen dags för Carina och Eriks andra bebis att titta ut.

Carina och Erik Berg
I vår föds Carina och Erik Bergs andra barn. Sedan tidigare har Carina sonen Holger tillsammans med ex-maken Kristian Luuk. Bildkälla: Stella Pictures.

Carina om nya lägenheten: "Börjar gråta"

På Instagram visar nu Erik och Carina upp bilder från den nya våningen som är i full gång att renoveras.

"Det blir så fint så jag nästan börjar gråta. Är iofs gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå... FIIIINT!", skriver Carina på Instagram.

Lägenheten de köpte i trendiga Vasastan är en 125 kvadratmeter stor Jugendvåning fördelad på fem rum och med två härliga balkonger. Tidstypiska detaljer som bröstpanel och stuckaturer har bevarats.

Utgångspriset för den exklusiva våningen var enligt mäklaren 10,7 miljoner, och paret vann budgivningen genom att betala 14,2 miljoner kronor enligt Booli.

LÄS MER:

Tim "Avicii" Berglings lyxhus sålt för 158 miljoner kronor

Steve Angello och Isabel Adrian säljer drömhuset i Stockholm