Hur mycket pengar tjänar egentligen influencern Alice Stenlöf?
Hur mycket pengar tjänar egentligen influencern Alice Stenlöf? - Foto: Foto: Magnus Liljegren/Stella Pictures och Pontus Lundahl/TT

Så mycket pengar tjänade Alice Stenlöf 2019

Alice Stenlöf har, på bara några år, seglat upp som en av Sveriges största influencers och är idag en makthavare att räkna med på sociala medier. Men vad tjänar egentligen Alice, som driver eget klädmärke och en Youtube-kanal med tusentals följare?


Alice Stenlöf, 24, har på bara några år blivit en av Sveriges största influencers. Hon har hunnit med att driva en populär podcast tillsammans med vännen Bianca Ingrosso och har dansat på bästa sändningstid i Let's Dance.

Idag driver hon ett eget klädmärke och har en Youtube-kanal med hundratusentals följare. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Alice Youtube-kollega Anis Don Demina drar in miljonbelopp i årslön – och det visar sig att Alice också har en ekonomi som heter duga.

Alice Stenlöf har en årsinkomst på hundratusentals kronor

Alice Stenlöf. Foto: Pontus Lundahl/TT

Under 2019 tjänade Alice 580 300 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av, vilket innebär att hon kunde ta ut en bekväm månadslön på drygt 48 260 kronor. Inte illa för en 24-åring, eller hur?

Alice Stenlöfs bolag omsätter miljoner

Foto: Stella Pictures

Alice har tre bolag, varav ett är Alice Stenlöf AB som ägnar sig åt PR, annonsförsäljning och reklam. Hur går det för bolaget, kanske du undrar? Det går som på räls! Under 2019 omsatte bolaget svindlande 6 453 000 kronor och hade en vinst på 4 923 000 kronor. Det innebär att vinsten mer än fyrdubblats sedan 2018.

I bolaget finns dessutom tillgångar på 6 693 000 kronor. Snyggt jobbat Alice!

Läs mer:

Så mycket pengar tjänar Anis Don Demina

Så mycket pengar tjänar Charlotte Perrelli

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.