Därför har Josefin Ottosson och Paow skiljts åt i Mexiko

Paow och Josefin Ottosson har spenderat ett par veckor i Tulum tillsammans. Men nu har de valt att skiljas åt. Men enligt Paow finns det en naturlig förklaring till det.


Paulina "Paow" Danielsson, 27, har under de senaste veckorna befunnit sig i Tulum, Mexiko tillsammans med vännen, influensern Josefin Ottosson, 19. 

Paow packade väskorna och drog utomlands. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Trots rådande pandemi bestämde sig tjejerna för ett par veckor sedan för att åka till Tulum för att semestra, njuta av sol och bad, festa samt fota till sina OnyFans-sidor. 

Tjejerna har flitigt uppdaterat från semestern på sina sociala medier och under en kväll fick följarna hänga med Josefin till en tatuerarstudio.

"Ska tatuera Jing och Jang". Bildkälla: Kändisarkommenterar/Instagram

 "Ska tatuera Jing och jang", la hon upp i samma sekund som tatuerarnålen svepte över hennes ben. 

Tatueringen blev dessvärre felstavad. Bildkälla: Kändisarkommenterar/Instagram

Direkt efter att tatueringen var klar insåg hon sitt misstag: det stavas nämligen "Yin och yang", detta uppmärksammades av Instagramkontot "Kändisarkommenterar".

– Så här skulle det se ut. Så här blev det, skitsamma, sa hon i sin video. 

Skiljs nu åt

Tidigare i veckan bestämde sig Paow för att ha en frågestund på sin Instagram och en av de saker som följarna var mest nyfikna på var varför Jossan valt att åka hem – medan Paow valt att stanna kvar. 

"Hon hade grejer hemma som hon ska göra medan jag gärna stannar kvar och har träffat folk jag inte vill lämna" skrev Paow med en rad olika hjärt-emojis till. 

Paow hintar om att hon träffat någon i Mexiko. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Jag och Jossan är inte ovänner utan hon saknade Sverige och ville åka hem. För mig är det tvärtom. Jag är helt kär i Tulum", skrev Paow.

Hon har lagt upp en rad stories där hon syns umgås med ett killgäng och hon ser ut att ha ett extra gott öga för en av dem...

Läs mer: Paow gör succé på OnlyFans – tjänar flera hundra tusen kronor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!