Alexandra Nilsson och Therese Lindgren
Alexandra Nilsson och Therese Lindgren - Foto: Stella Pictures, Alexander Larsson Vierth/ TT

Alexandra Nilssons ilska mot Therése Lindgren: "Extremt barnsligt"

Det var på Instagram Story som Alexandra Nilsson satte ner foten rejält mot influencerkollegan Therése Lindgren.


Många av Sveriges största influencers och profiler har valt att slopa sina tidigare smeknamn. Bloggaren Isabella Löwengrip skrotade namnet Blondinbella år 2016.

"Efter elva år kändes det rätt. Det är dags att gå vidare. Blondinbella är ett såklart ett starkt varumärke men jag har väntat in tills jag själv tycker att mitt eget namn står lika stadigt och nu är det en bra tid för övergång", skrev Isabella i sin blogg då.

Desirée Nilsson är idag mäklare, och det var länge sen hon la smeknamnet Dessie på hyllan. Nyligen dumpade även influencerprofilen Hanna Friberg sitt gamla namn Hannalicious.

Majoriteten av de som slog igenom med sina bloggar som tonåringar har idag skippat sina gamla smeknamn. Isabella Löwengrip la namnet Blondinbella på hyllan år 2016. Här ser vi henne 2008. Bildkälla: Stella Pictures

"Extremt respektlöst"

Den vägen har även influencern Alexandra Nilsson, 29, vandrat, som slog igenom som skandalbloggerskan Kissie kring 2007. Alexandra har för länge sedan strukit ett streck över sitt tidigare smeknamn. Men alla verkar inte göra samma sak.

Under en frågestund nyligen fick Alexandra frågan om vad hon tycker om att influencerprofilen Therése Lindgren fortsätter att kalla henne för hennes gamla smeknamn, skriver Bloggbevakning.

Alexandra Nilsson fick den här frågan på Instagram. Bildkälla: Instagram/alexandranilsson

"Extremt respektlöst och barnsligt. Att inte respektera någons namn tycker jag är att försöka sätta sig över den människan. Härskartekniker hatar jag", skriver Alexandra som svar.

Alexandra Nilssons svar. Bildkälla: Instagram/alexandranilsson
LÄS MER:

18 svenska kändisar som har bråkat med varandra: "Hon är ett svin"

Therése Lindgren i tårar efter Paolo Robertos ord

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.