Vi fortsätter på inslagen linje

Frågan från Alexnadra NIlssons Instastory: Therese Lindgren fortsätter att kalla dig för "Kissie". Vad tycker du om det? Svar: Extremt respektlöst och barnsligt. Att inte respektera någons namn är att försöka sätta sig över den människan. Härskartekniker hatar jag.
Frågan kommer från Alexandra Nilssons Instastory

Jag kan hålla med Alexandra att det känns som en härskarteknik att inte respektera en annan människas namn, samtidigt som det inte rikigt känns som någonting Therese Lindgren skulle hålla på med. 
Att kalla Alexandra för ”Kissie” för att jävlas. Det känns mer som att hon säger det av gammal vana, utan att lägga någon värdering i det, men jag kan ha fel.
Hade det rört någon annan influencer så hade jag kunnat se det, men jag har inte den bilden av Therese.
Kanske är jag godtrogen och naiv?

Men jag kan hålla med Alexandra här.
Det ÄR respektlöst och förminskande.
Skulle jag exempelvis vilja skriva ner Alexandra så är ju ett ypperligt sätt att göra det på, att använda hennes gamla namn som hon själv tagit avstånd i från, men någonstans tycker jag att det skulle säga mer om mig än om henne och påverka innehållet i min text negativt.
Av den anledningen skulle använder jag heller inte ”Blondinbella” om Isabella Löwengrip eftersom hon lämnat det namnet bakom sig.
De som inte är så insatta i sociala medier kallar henne säkert fortfarande för Blondinbella, men det grundar sig ju mer i okunskap än en vilja att nedvärdera.
Både Therese Lindgren och jag vet att Alexandra inte längre använder sig av ”Kissie” och då ska man respektera det tycker jag.
Precis som man ska respektera att Tone Sekelius vill bli kallas det och med pronomen”hon”. 

Det här kan kanske framstå som en petitess för vissa, men är viktigt för andra, och jag har inte alltid insett det här på bloggen men gör nu för tiden mitt bästa för att benämnda de jag skriver om på de sätt som de föredrar.
Inga mer smeknamn alltså.

138 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast man kan verkligen inte jämföra hur man använder pronomen rätt med att kalla någon för ett gammal smeknamn. Snälla rara, det var den dummaste jämförelsen på länge.

   Dummaste sen jämförelsen mellan konserter och instagram-reklam.

   Varför inte? Det är väl på samma sätt en uppfattning att omgivningen ska respektera vad man vill bli kallad.

   Folk som byter namn eller pronomen gör sitt liv enklare om de slutar utgå från att folk ”säger fel” av illvilja. Det är vana och den kan sitta i länge. En bekant till mig gjorde en könskorrigering och jag ansträngde mig så mycket för att inte säga fel pronomen men ibland blev det fel i alla fall. Personen blev helt vansinnig så till slut kunde jag inte umgås med den personen längre eftersom jag typ blev rädd att få orimlig utskällning? Kände då att problemet faktiskt inte låg hos mig.

    Fast det är fortf inte samma sak att kalla Alexandra för Kissie pga hon inte vill eller Tone för Tone pga transperson. Punkt slut och om du inte fattar det så känns du vara dum.

     Bra argument!

     Men vari ligger skillnaden menar du? Har båda exemplen inte att göra med identitet?

      Om du inte förstår trans och könsidentitet utan tycker att det är samma sak som ett smeknamn så är du dum, jag vidhåller mitt argument.

       Var läser du att jag har sagt att det är samma sak? Det är inte likställt att tycka att något KAN jämföras med att något är samma sak.

       Om du ska argumentera för saker på internet så föreslår jag även att sluta skriva att folk är dumma när du saknar förmåga att ens försöka backa upp din åsikt med argument. Det är både otrevligt och skapar inget bra samtal.

      Könsidentiteter är väl i regel mycket starkare än ”namnidentiteter”? Vad hade du själv ansett vara värst: Att någon kallar dig för fel kön, eller att någon använder ett gammalt smeknamn (som du själv valt och gått ut med)?

       Jag skulle också säga att könsidentiteter ofta verkar vara mycket starkare än namnidentiteter. 🙂

       Jag har bytt namn. Jag hade inte brytt mig det minsta lilla om någon använde fel pronomen på mig, men om någon insisterar på att kalla mig för ett gammalt namn som jag inte längre själv använder och inte är bekväm med att kallas, så hade jag tagit väldigt illa vid mig.

       Människor är olika. För vissa är könet och pronomen det viktigaste, för andra är det annat. Vi förtjänar alla respekt.

      Vi säger att du är kvinna (ren gissning) men alla hade kallat dig för ”han”. Störigt? Konstigt? Hade det känts konstigt och fel? Ponera att du en gång i tiden kallats för Jossan när du heter Josefine och en och annan forts gör det trots att du hellre kallas för Josefin. Kanske inte riktigt samma grej va? See the difference?

       Det är väl absolut samma grej på ett plan?
       = jag blir kallad något jag inte vill bli kallad.

       Jag bryr mig inte det minsta om vilket pronomen någon använder om mig. Däremot skulle jag ta illa vid mig om någon använde ett elakt smeknamn/öknamn istället för mitt riktiga namn.

      Ni alla har inte läst min kommentar ordentligt. Jag säger inte att det är samma sak. Jag undrar varför man inte skulle kunna jämföra dessa (som den första kommentaren alltså skrev) eftersom båda rör sig om identitet.

      (dessutom gör ni jämförelser själva nu när ni svarar)

       Du ber oss förklara varför man inte kan jämföra – vi har gett exempel på varför. Om du inte fattar så är du fortf dum.

        Har ni då inte jämfört? 😉

        Som sagt så får du sluta tro att folk är dumma för att de inte delar en åsikt du knappt kan formulera.

         Det är inte en åsikt. Det finns massor med text på internet om det här, din fråga är korkad. Jag orkar inte bemöta en korkad fråga i ett kommentarsfält. Gör dig själv en tjänst och läs på lite om könsidentitet så du inte framstår som så korkad nästa gång. Hare!

          Att man inte skulle kunna jämföra könsidentitet med namnidentitet är verkligen en åsikt.

          Du är fan korkad som inte har koll på skillnaden mellan att jämföra och likställa.

         Jag har jämfört för att visa att det INTE går att jämföra. Fattar du inte det så… ja, du vet.

          Wow. ?

       LÄS PÅ OM KÖNSIDENTITET. Att ha ett smeknamn är inte identitetsskapande som att byta namn när man är transperson. Vad är det du inte förstår? Är du så trög?

        Jag har läst på om könsidentitet och även om namnidentitet faktiskt. Det är just därför jag tycker det är konstigt att TS tycker att Camillas jämförelse är så off – det tycker som sagt inte jag. Båda har med identitet att göra och ska man vara krass så handlar det om en individ som förväntar sig att omgivningen ska kalla personen något hen själv valt. Principen är den samma tycker jag.

        Detta betyder INTE att jag inte respekterar vad både Alexandra och Tone vill kallas.

   Jag känner vem fan bryr sig ?? Alla kommer komma ihåg henne som kissie ! Bud lrsöker hon leka feminist och en tjej som kan visa att hon har blivit mullig . Så ska alla hurra ?
   Minns hur hon hånade bla blondinbella för henens vikt och näsa . Så vidrigt !! Hon gjorde så hemska saker sen säger hon att kissie va en roll . Jaha spamma kan bete sig som svin och ursäkta sig med att det var en roll ? Hon är fortfarande samma person . Skillnaden är att hon lyckas manipulerar folk riktigt bra
   Som många av er minns säkert gjorde hon och hennes vänninor natt av blondinbella
   Hur hon pratar engelska o skrattar mm
   Denna video tyckte hon va så roligt så hon la upp den igen . Dagarna efter att media skrev om att blondinbella mådde dåligt , att hon inte orkade leva . Jag skrev till kisse och hon tog genast bort videon . Kanske fler hörde av sig till henne ang videon ? Vem vet
   Det jag vill säga hon har inte förändrats ett skit !

    Men hon var ju 16 år då. Det var ett halvt liv sedan.

     Svar till anonym 06:44

     Vad spelar det för roll ? Hon va ett riktigt svin mot alla tom sin lilla syster !!
     Sen att påstå att kissie bara va en roll är bara patetiskt ! Nu leker hon den gulliga stora systern och lägger upp bilder då o då på lilla systern . Brorsan Peter och hon va såna bästisar nu näms han ytterst sällan . Jag köper inte hennes skit
     Hon är elak och känns fruktansvärt falsk

  Satan vad folk är lättkränkta idag. Herregud det dör människor i covid och en influencer blir sur över ett gammalt smeknamn.

   Men va? Min faster dog efter en bussolycka, DET ÄR INTE BARA I COVID FOLK DÖR!

    Åh herregud my bad ???? glömde cancer, svält och andra sjukdomar/olyckor!!!! Förlåt mig ??????

     Alla dör iof inte av ovan ?

     Du förminskar just nu alla som dött i pest!

     Prata inte om cancer, svält och jordens alla sjukdomar utan att triggervarna!!!!

   Herregud barn svälter och folk blir sura över vad en influenser sagt på sin Instagram. ?

   Det har dött ett dussin människor i isolyckor den senaste veckan.
   Hur tragiskt det än är så reflekterar jag ändå över om dessa har testat positivt för Covid-19 den senaste månaden.
   Då kommer de att i FHM statistik räknas som att de dött i corona.
   Först när Socialstyrelsen får inte dödsfallsintygen och man matchar med FHM statistiken kommer de att dras bort från antalet döda i corona. Men det blir först om tre-fyra veckor.

    Ska naturligtvis stå ”Socialstyrelsen får in dödsfallsintygen”

    Vem bryr sig? Det är 12(?) pers, hur många % av Sveriges befolkning har ju nu covid-19? Chansen att dessa 12 skulle ha corona är väl inte jättestor?

    Nej det kommer inte räknas som att dom dött med Corona?

    Dagens i-landsproblem, vem bryr sig om en liten diff som ändå korrigeras senare?

   Håller med! Det är väl samma människor som blir upprörda över att folk kallar förskola för dagis. Jag vet mycket väl både vad min arbetsplats heter och vem jag själv är. Och hur värdefulla vi båda är. Bryr mig inte det minsta om hur folk väljer att säga.
   Det säger mer om dem än om mig. Och min arbetsplats.

   Folk dör av vaccinet me

  Eller så är det bara en konsekvens av att förknippas med ett visst varumärke. Bara patetiska, sorgliga människor ”pikar” folk genom att använda deras gamla namn/smeknamn. Resten gör det av (o)vana. Therese är inte en patetisk människa inom just denna kategori.

  Detta är respektlöst och barnsligt men att slänga ur sig funkofobiska uttryck är okej 😀

   Tycker inte man ska använda funkofobiska uttryck som tex att använda funktionsnedsättningar som skällsord såklart. Men Alexandra sa väl typ något om att ”få en stroke”, vilket jag inte ser är funkofobiskt. Hur är det värre än att bli skrämd och säga ”oj jag fick nästan en hjärtattack”, vilket jag tror är väldigt väldigt vanligt. Förstår faktiskt att hon blev trött av att få pekpinnar för det.

   Sedan när är STROKE ett funkofobiskt uttryck?

   Det var inte Alexandra som skrev stroke, hon delade en konversation där någon skrev det. Se uppdateringen på det inlägget.

  Och jag vill bli kallad Ers Höghet av alla jag möter, men det verkar inte respekteras.
  Man får ta att alla inte är med på allas regler överallt, hela tiden.

   Man får vara glad om man slipper bli kallad tölp eller idiot av folk man möter 🙂

  Svårt tro Therese skulle kalla henne det?

   Hon har gjort det i någon video, men tror mer att det handlar om att fler vet vem Kissie är istället för Alexandra. Skulle jag säga Alexandra Nilsson till mina vänner skulle ingen veta vem det är men säger jag Kissie vet alla vem det är

   Therese gör det hela tiden både i videos och instagram.

   Vet att hon gjorde det i en video men det var för 3 månader sen. Kanske gjort det igen efter det eller nån som är sen på banan bara och vill starta lite irritation.

  Tog ju rätt långtid innan du slutade med att använda dig av Kissie och Blondinbella istället för Alexandra och Isabella.

   Ja och Camilla skrivet väl dessutom fortfarande Paow istället för Paulina?

    Men hon kallar sig ju fortfarande för Paow!

  Tycker att namnet blondinbella hängt med bra länge här

  Hur ser ni på Alexandras senaste thumbnail på youtube? Hon försöker vara en helt annan person nu som är kroppspositiv och att man ska älska sig själv osv osv. Men lägger upp två bilder på sin mage för att locka klick, hur mycket smalare hon blir utan gluten och laktos osv. Tycker det går helt emot vilken bild hon vill förmedla annars.

   Fast hon säger ju i videon att hon INTE menar att hon blivit smalare, utan att hon blivit mindre uppblåst.

   Ja minns hur hon hånade folk som va tjocka
   Bla blondinbella . Om hennes näsa och vikt
   Men nu när hon har blivit mullig så ska hon visa upp det hela tiden och folk tycker det är så bra ! Sen stundvis leka känslig . Så länge folk ger positiva kommentarer är det ok men jäklar om någon typ säger att hon ser bättre ut nu . Då kommer arga inlägg
   Jag tycker alla storlekar är fina men jag gillar inte dubbel moral
   Ja du läser förmodligen detta kissie !

   Bästa är nog att hon i början av videon visar upp bröd, men de kanske var glutenfritt ?

  Va ja fattar inte, varför vill tone bli kallad ”det” som du skriver?

   ”Tone Sekelius vill bli kallad det” . Alltså Tone vill kallas Tone, det är det det syftar tillbaka på, inte att hon vill kallas ”Det”.

   Tone vill bli kallad det. alltså tone.

    oj missade att någon redan svarat. my bad

   ”En Tone som kallades Det”

  Din kategori ang. Isabella innehåller fortfarande Blondinbella, men Alexandras innehåller inte Kissie. Liksom Joakim Lundell ej innehåller Jockiboy. Kanske dags att ändra alla?

   Skulle precis skriva att jag läst både Blondinbella och Jockiboi härinne ?

    Eller typ Bellsan, lite nedvärderande det med

   ”Cam-Cam” älskar härskarteknik och använder sig av det hela tiden. På gränsen till narcissistiskt beteende skulle jag säga. Framförallt när det kommer till Isabella Löwengrip, men skulle hon ställas inför den kritiken hade det blivit; KAPPA, möt vind…….

    Givetvis är även hennes kategori uppdaterad nu. 🙂

  I Alexandras senaste thumbnail så lägger hon upp bilder på en svullen mage och en platt mage, och berättar att hon blivit smalare och slankare pga uteslutit gluten och laktos. Tycker det osar hennes gamla beteende, och inte alls går hand i hand med den nya imagen som kroppspositiv och ”älska dig själv” hon försöker förmedla.

   Plus!! Många ggr lägger hon upp där hon ser gravid ut (clickbait) men så handlar det om typ att ”hon ser normal ut”.

   Hon hatar när folk nämner gravid – med ALL rätt, ingen ska fråga om det – men bjuder oftast in till det själv.

   Äh tycker hon är falsk och skev i sitt tänkande ibland ? Och otrevlig mot folk

    Oj! Hann skicka haha –

    Och otrevlig mot folk som påpekar saker som hon gör mot vad hon själv tycker är okej. Äh man ser gamla spår kvar även om hon såklart mognat massor.

   Nej det sa hon INTE! Om du lyssnar igen på vad hon säger så säger hon att hon INTE menar att hon blivit smalare utan hon menar att uppblåstheten har försvunnit. Sluta hitta på saker som hon inte har sagt!

   Det är ju därför många fejkar att de är laktos och glutenintoleranta för att hålla sig slanka.

  Den lättkränkte i detta fallet är knappast någon som gör sig förtjänt utav att respekteras………………

  Jag har själv bytt förnamn för ett antal år sedan. Det var för mig av en särskild anledning.
  Men, jag har inte ställt några krav på folk jag känner att de prompt måste kalla mig vid mitt nya namn. De flesta har gjort sitt bästa och det gillar jag, men det händer att det gamla namnet slipprar ut och då ber dom om ursäkt. Fast det behöver dom inte.
  Jag känner att det beror ju på när i livet folk lärde känna mej.
  För vissa kommer jag alltid att vara mitt gamla namn. Nya bekanta kallar mej för det jag heter nu, för dom känner inte till nåt annat.
  Jag skulle aldrig tycka att nån är respektlös, elak eller kör med härskarteknik om de använder mitt gamla namn.
  Att bli kränkt finns inte på kartan. Slappna av lite va…

  Jösses. För mig är att som när jag fortf säger ”dagis” fast det heter förskola. Det har inget mer bristande respekt att göra. Det är bara ett ord för mig. Jag har respekt för pedagogerna (och ja, jag har sagt fröknar) och den läroplan de arbetar efter ändå.
  Har man, som Alexandra Nilsson, arbetat upp ett varumärke under ett namn får man nog räkna med att folk säger Konsum fast byggnaden bytt skylt till Coop för fem år sen.

   Som förskollärarstudent vill jag bara säga att det faktiskt blir lite bristande respekt att kalla förskolan för dagis, dagis är förknippat med en tid då utbildning hos pedagoger och läroplanen inte har den tyngd det har idag. Det förknippas med att det är en plats för omsorg medan vårdnadshavare arbetar, idag är det en plats där barn förbereds och undervisas inFör skolan. dessutom så kämpar förskollärare och pedagoger med att få synen på yrket att förändras från att vara blöjbytare och lekledare till att det ses som ett riktigt yrke, vilket blir svårt och tråkigt när folk envisas med att benämna det fel och i det långa loppet påverkar synen på yrket även löner och sådana frågor. Så jo, det är faktiskt respektlöst.

    Okej, men ska ordet dagis inte användas överhuvudtaget mer? Förskolan tänker jag var ”nollan”, eller året innan man började första klass i lågstadiet.

     Det är förskoleklass som du tänker på där tror jag. Förskola är en annan skolform.

     Nej dagis finns inte. Förskolan är från 1-5 år, sen är det förskoleklass som är sexårsverksamhet.

     Så dagis ska inte användas ”mer”. Eller ja, sen -98.

    Haha herregud orka bli kränkt för att man säger dagis

     Ser inte att nån är kränkt. Men ordet och den verksamhet den syftar på finns inte mer.

     Haha herregud orka bli bli kränkt för att man säger att du är korkad

      Oj en kränkt dagisfröken som tog åt sig

     Jag tycker man är skittlarvig om någon tar illa upp att jag säger dagis. Dagis är gulligt.

    Som jag skrev så har jag all respekt för det pedagogiska arbete som bedrivs i förskolan. Jag skrev också att mitt användande av ordet ”dagis” inte är värderande på något vis. Inte mer än när jag fortf säger Konsum om Coop.

     Varför är det så svårt att ändra sig? Är genuint nyfiken 🙂 Alltså att säga konsum istället för coop, statoil istället för CK osv osv. Varför ändrar du dig inte? 🙂

      Jag tänker inte på det förrän någon irriterar sig på det och tolkar det som nonchalans. Inga elaka intentioner bakom??‍♀️

      Jag kallar alla mataffärer för ”Ica” trots att jag nästan uteslutande handlar på Coop. För ”Ica” var den affär som låg närmast när jag var liten och så länge folk fattar vad man menar tycker jag inte det spelar särskilt stor roll.

      Kallar dock förskola för förskola, men det är ju någonting annat än att hålla på och respektera att företag byter namn.

    En fråga angående detta.
    Om man har sitt barn på familjedaghem, väljer man då bort förberedelser och undervisning inför skolan, eller måste de som driver familjedaghemmet ha förskollärarutbildning? Eller heter det egentligen familjeförskola?

    Nu säger alla Föris istället ?

    Haha har noll respekt för denna verksamhet. Har flera barn och ser inte att det är nåt annat än ”omsorg medan föräldrar jobbar”. Speciellt som folk som jobbar där tenderar att bli upprörda över att förändrat har barnen där när de inte jobbar utan t ex handlar/tränat. Det borde ju bara vara positivt då att barnen får njuta mer av denna viktiga pedagogik.

  OT vem vinner mello tror ni!!!!!

   Nej.

   Eva & Ewa.

  Hon om någon har väl under alla år försökt sig på härskarteknik Alexandra.

   Tusse.

  Tycker det är lite hybris-varning att anta att folk har 100% koll på vad man ska kalla influencers ”kändisnamn” eller deras vanliga namn. T ex har jag inte haft så bra koll på Joakim Lundell och då har jag kallat honom för jockiboi. Det är inte för att förminska honom utan det är för han själv skapat det namnet och gjort sig känd på det. Följer man inte honom så har man säkert ingen koll på att han inte vill bli kallad det längre

  Katrin och bingo drar till sierra Nevada och åker skidor.

  Åsa ingosso skickar hjärtan och klappar händerna.

  Är det kul att de drar hit mutationer och smitta till sina skolor?

  Varför kan inte kändisar följa rekommendationer?

  Blir så trött.

  Med vänlig hälsning, avbokat min fjällen igen ?

   Människor som är så utstuderat egoistiska och vill provocera borde ifrågasättas mycket mer. De är ju så uppenbart inte lojala med vanliga svenskar som tar ansvar och försöker så gott de kan. Vilka människor och grupper identifierar sig dessa egoister med? För alla människor kommer att göra saker som tilltalar den grupp de själva identifierar sig med, särskilt om det är en sån lätt sak att göra som att bara låta bli att åka utomlands på semester just nu. Vilka människor tycker det är ok att människor som uppenbart är totalt illojala med vanliga svenskar, att bete sig både egoistiskt, provocerande och skadligt? Samhället och människorna i det kommer att skadas mer och mer, så länge vi låter totalegoister få plattformar. Detta är mer allvarligt än många tror och har inte bara med Corona att göra.

    16:18 bland det bästa jag läst här! Bra.

   För att röra upp känslor är lika med content.

   Katrin har verkligen noll empati eller respekt för människor utanför hennes närmsta familj.

    Detta är så sant. Vi borde se allvarligare på personer som inte på något sätt identifierar sig med och alltså har empati för, vanliga svenskar. Personer som har ett så extremt annat tänk än de flesta andra, än den vanliga, svenska mentaliteten. Vi får inpräntat från tidig ålder att ha empati och tänka på andra. Att vissa element då beter sig helt annorlunda mot detta är faktiskt skadligt för samhället. Det orsakar splittring och förödelse. Vilka gynnar detta?

    Hon är så tröttsamt beng i hela huvudet!

  Men Cam Cam, det här blir ju jättekonstigt. Du har själv fått massvis med kritik för att insisterade på att fortsätta kalla henne för Kissie och för någon egen variant på det (Kissan eller vad du skrev) och nu låtsas du som ingenting?

  Du är lite som Cissi Wallin på det viset ?.

   Missade du den här biten av mitt inlägg?

   Det här kan kanske framstå som en petitess för vissa, men är viktigt för andra, och jag har inte alltid insett det här på bloggen men gör nu för tiden mitt bästa för att benämnda de jag skriver om på de sätt som de föredrar.
   Inga mer smeknamn alltså.

    Nej, jag missade inte det alls. Du kanske skulle äga det faktum att du, med din stora plattform, har gjort såhär otaliga gånger trots att du uppmanats att sluta? Dvs skriva det rakt ut. Och kanske förklara varför du gjorde som du gjorde? Kanske be om ursäkt?

    Jag tycker att det är fult av dig att skriva ett sånt här inlägg utan att äga vad du själv sysslat med genom åren.

  Stopp pressarna!! Vem har Anna Book gjort slut med nu?! Hon har lagt ut en kryptisk story!!

   My Martens ?

    De följer varandra fortf iaf! Men det var min första tanke också!

    My och Anna älskar varann och är lika i sitt tänkande. De har nytta av varann så länge se vill synas och höras i media. 7-8 år av vänskap slänger de inte bort. Ingen annan står ut så länge med dem. Ja nån ytlig frisör eller hon med alla ansiktsingrepp.

   Antagligen någon som vill ha betalt med riktiga pengar för något, istället för exponering för 50 000 köpta följare.

  Vänta lite nu, att jämföra en persons pronomen och en persons gamla smeknamn är väl inte alls samma grej???? Gör om GÖR RÄTT

   I båda fallen handlar det om att benämna en person så som den vill bli benämnd.
   Tänk om TÄNK RÄTT

  Inlägget känns lite halvt utan ngn info om när eller i vilket sammanhang Therese har sagt Kissie..?

  16:18 bland det bästa jag läst här! Bra.

  Kan någon förklara för mej alltså detta är seriöst. Varför har Anna Book så många bilder på henne själv på Insta Varför?

   Skulle det vara konstigt? Varför?

   Bilderna är så lika också.

   För att övertyga alla andra att hon ser ut som en filterdocka.

   Det är Annas insta. Anna är det bästa Anna vet.

  Jag säger fortfarande Statoil om CirkleK.
  Vissa saker är bara…

   Jag kan inte smälta att Cirkle K och OK är typ samma sak om man har lite fantasi… HUR tänkte de där?

    Ett kanadensiskt bolag köpte upp Statoil och de fick inte behålla namnet ”Statoil”. Detta bolag har även Circle K-stationer i andra delar av världen.

     Jo men du missade poängen nu
     CiiiirkleK = OK

      Närå, jag känner till det 🙂 tänkte mer att jag tror inte det kanadensiska bolaget funderade på vad de svenska bensinstationerna hette när de satte namnet och om jag inte missminner mig fanns de andra Circle K-stationerna innan de köpte upp Statoil.

      Jätteintressant, jag vet. Haha

  Det borde alltså stå Tone även i rubriken i inlägget du länkar till…….

   Nej

  Alexandra är väl dock isåfall den sista som ska yttra sig om en sån sak då hon själv gör exakt samma sak med Joakim Lundell..

  Jag måste vända tillbaka detta tilö Therese. Hon VET att hon inte ska säga Kissie. Von VÄLJER att göra det ändå, det är inget man ”glömmer”. Samma om folk byter efternamn, jag använder inte ofta folks efternamn men tro fan man lägger på minnet och använder det nya namnet. Asså exempel jag bytte tilltalsamn när jag var 27.vänner sedan barnsben, arbetskamrater, familj, släktingar osv ingen har sagt fel utan att rätta sig själv direkt.

  Therese är inte en tjej som bara vill alla väl och råkade bli omtyckt på nätet för att hon är en bra människa hur mkt hon än försöker vara relaterar kommer hon alltid vara en vilsen tjej som gagnas av hennes utseende 6 som är smart nog att lägga tid på att se vad som säljer på nätet så hon kan göra pappa egenföretagaren stolt. Mest då sälj grej med tjej.
  Wow therese träffade stadsminstrrns, nästa video som vanligt halvnaken thumbnail och mkt avklätt, men såg vi mkt avklätt när therese var liiiiiiite tyngre? Nej. Hon ör så ledsen över ont i magen och inte kunma äta att hon skaffar fler och fler tröjor som visar hur smal hon blivit.. Znark

   Alltså, JA! Exakt så.

  TIFKAK – Alexandra:
  The
  Influencer
  Formerly
  Known
  As
  Kissie

  Samtidigt som hon ifrågesätter om någon annan blev kränkt.

  Hur gör man rätt om man pratar om tiden innan namnbyte?

  Jag gick väl ”fortfarande” på dagis, men mina barn gick i förskola?

  Är ”Welcome to the city” fortfarande en Amy Diamond-låt, men ”One” är en Amy Deasismond-låt?

  Eller går ett gammalt namn att använda som tidsmarkör ”den här muggen har jag haft så länge, den köpte jag på Konsum”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.