Sara Bolay och Bianca Ingrosso
Sara bolays besvikelse efter Bianca Ingrossos ursäkt: "Bättre än ingenting" - Foto: Bildkälla: sarabolay/Instagram och Foto: Stella Pictures

Sara Bolays besvikelse efter Bianca Ingrossos ursäkt: "Bättre än ingenting"

Sara Bolay öppnar upp sig om kärlekslivet i en frågestund på Instagram. Reality-stjärnan som är aktuell i en ny säsong av Ex on the Beach svarar öppet på följarnas frågor. Här är egenskaperna som Sara söker i en kille!


Sara Bolay, 29, är aktuell i programmet “Celebrity Ex on the beach: Peak of Love” där hon söker kärleken i Åre. Sara flyttar tillsammans med Alex D’Rosso, 30, och Elin Woodie, 23, till vinterparadiset och möts av singlar som ska bjuda ut dem på dejt. 

I en frågestund öppnar Sara upp sig om kärlekslivet. Hon bekräftar bland annat att hon och Alex D’Rosso inte dejtar igen. En ny flirt verkar dock finnas i hennes liv. När reality-stjärnan får frågan om hon kysst någon den senaste veckan svarar hon “SANT”. 

Sara Bolay verkar ha en ny fling! Bildkälla: Instagram

De här egenskaperna söker Sara i en kille

Hon bekräftar bland annat att hon går igång på framgångsrika och ambitiösa killar och fortsätter med “Vem gör inte?”. Sara svarar även att det är sant att hon vill ha en kille som skulle göra allt för henne. 

Sara Bolay svarar på följarnas frågor på Instagram. Foto: Stella Pictures

Bättre än ingenting

I frågestunden svarar hon även på en frågan om huruvida Bianca Ingrosso, 26, har gett henne en personlig ursäkt efter missförståndet som nyligen ägt rum. Nyheter24 har tidigare skrivit om dramat mellan profilerna.

I Biancas senaste video la hon in e ruta där hon ber Sara om ursäkt. Sara uppskattade det hela men tycker fortfarande att Bianca borde gett henne en personlig ursäkt. 

"Jag uppskattar så klart att hon ber om ursäkt till hela svenska folket men jag hade fortfarande velat ha en personlig ursäkt då det var mig hon sårade/hoppade på. Men bättre än ingenting antar jag?", skrev Sara. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!