- Foto: Claudio Bresciani/TT

Klara Hammarström festade loss efter Mello – trots coronarestriktioner

Det var efter att ha gått vidare i "Andra chansen" som Klara Hammarström valde att slå klackarna i taket tillsammans med ett tiotal personer. "Glädjen tog över förnuftet".


Det var under lördagens Melodifestival som det var dags för de tävlande som tagit sig till "andra chansen" att göra upp. 

En av de som gick vidare till final var Klara Hammarström, 20, med låten "Beat of broken hearts". 

Klara Hammarström var en av de som tog sig vidare. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

På pressträffen efter tävlingen berättade Klara för Expressen att det vankades bubbel tillsammans med nära och kära. 

– Jag ska nu till hotellet och öppna lite champagne och sedan, inte festa alltför länge, men jag ska möta upp mina syskon som bor här i Stockholm. Min mamma kommer till Stockholm också. Vi är några stycken. Killen och hans kompisar kommer också förbi, sa hon då. 

Trots hårda uppmaningar och strikta restriktioner för de tävlande i årets Melodifestival så begav sig Klara till en privat fest där det i ett klipp på sociala medier tydligt syntes att några restriktioner inte efterföljdes. Minst ett tiotal människor syntes i videon. 

"Glädjen tog över förnuftet. Nu ska jag ta ett covid-test och försäkra mig om att jag inte riskerar någon annans hälsa när vi kliver in i Mello-bubblan igen", skrev hon i ett sms till Expressen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

3 timmar sedan
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.