Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice Stenlöf och Philip Wong. - Foto: Stella Pictures, Instagram/philipwong

Alice Stenlöfs nya besked om ex-pojkvännen Philip Wong

Förhållandet mellan Alice Stenlöf och Jireel är över. Sedan dess har Alice träffat ex-pojkvännen Philip Wong för rödvinsmys. Nu svarar Alice på fansens frågor om deras relation.


Det var i mitten av februari – bara några dagar efter alla hjärtans dag – som det stod klart. Förhållandet mellan förra årets hetaste par Alice Stenlöf, 24, och Jireel, 20, var över.

På Instagram bekräftade Jireel uppbrottet.

– Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa, skrev han.

Jireel förtydligade även att det inte handlade om otrohet.

– Det är det första man tänker på när det kommer till män, men så var aldrig fallet för oss, skrev han.

Jireel och Alice Stenlöf gjorde slut tidigare i år. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Hade myskväll med tända ljus och rödvin

Några månader innan Alice och Jireel blev ett par hade Alice och tidigare pojkvännen Philip Wong, 26, gått skilda vägar efter sex år tillsammans.

– Jag och Philip har tagit beslutet att flytta isär – och vi gör därmed slut. Så för er som undrar är det jag som kommer att ta över lägenheten som vi köpt. Det här är bland det mest jobbiga jag gått igenom. Vi har varit tillsammans i över sex år vilket betyder att jag varit hans flickvän i hela mitt vuxna liv, berättade Alice i sin vlogg då.

I slutet av februari upptäckte skarpsynta följare att Alice och Philip hade en myskväll ihop. På Instagram Story delade de med sig av bilder som avslöjade att det bjöds på både rödvin och tända ljus.

Alice Stenlöf och Philip Wong sågs och drack rödvin. Bildkälla: Instagram/alicestenlof, Instagram/philipwong, Instagram/exonthephspoilerse

Alice Stenlöfs besked om Philip

Så – hur står det egentligen till mellan Alice och Philip?

I sin senaste vlogg så passar Alice på att svara på sina följares frågor. Hon berättar om allt från sin träning till livet som singel – och en fråga hon får handlar om hur hennes relation till just Philip ser ut.

Alice Stenlöf och Philip Wong var ett par i fem år. Bildkälla: Instagram/philipwong1

– Vi är vänner och har alltid varit vänner. Han är en jätteviktig människa i mitt liv. Vi har en väldigt fin relation skulle jag säga, säger Alice i vloggen.

Mysigt!

LÄS MER:

Så mycket pengar tjänar Alice Stenlöf

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!