Zara Larsson
Zaras pojkvän vann i helgen tillsammans med Tusse. - Foto: Stella Pictures/Henrik Montgomery/TT

En av Tusses dansare är Zara Larssons pojkvän Lamin – kände du igen honom?

Det var kanske inte så konstigt att du kände igen en av dansarna bakom Mellovinnaren Tusse. Han är nämligen Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén, 28


Det var i maj 2020 som det började tisslas och tasslas om att Zara Larssons, 23, nya pojkvän är dansaren Lamin Holmén. Någonting Nyheter24 rapporterade om då.

Lamin är 28 år gammal, 188 centimeter lång och arbetar som dansare och modell. Han har kontrakt med modellagenturen Stockholmsgruppen, och han har synts i reklamfilmer för Bianca Ingrossos märke Caia Cosmetics.

Zara och pojkvännen i musikvideon till låten Talk About Love. Bildkälla: Youtube

Lamins framgångsrika danskarriär har även gjort att vi sett honom både i Melodifestivalen, "Idol" och flera musikvideos – bland annat tillsammans med flickvännen Zara. 

– Det är bara good vibes med honom. När han kommer in i ett rum är det alltid en stämningshöjare. Sen är han varm, generös, rolig och extremt snäll, berättade Zara när hon nyligen gästade Framgångspodden med Alexander Pärleros

Vann tillsammans med Tusse

Men i helgen fick vi se honom på nytt och denna gång var det bakom ingen annan än Mellovinnaren Tusse.

Lamin till höger. Bildkälla: SVT
Efter vinsten. Lamin till höger om Tusse. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Tusse kommer nu att tillsammans med Lamin och resten av sina dansare att bege sig till Rotterdam i maj för att göra upp o Eurovision Song Contest.

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!