Söndag 26 Sep
Stockholm

Därför hade Joanna över 28 000 följare på Instagram redan innan Robinson

Robinson aktuella Joanna Swica
Därför hade Joanna över 28 000 följare på Instagram innan Robinson. Foto: Bildkälla: Joanna Swica och Linus Nilsson/TV4

Joanna Swica är en av deltagarna i årets Robinson. Men hur kommer det sig att hon hade så många följare redan innan programmet?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Joanna Swica, 32, är en av årets deltagare av Robinson. Hon kom in efter några avsnitt då programledaren Anders Öfvergård, 53, en dag  bjöd  in lag syd och lag nord till auktion där man kunde byta till sig nya deltagare i utbyte mot personliga saker. 

När auktionen drog igång blev Joanna bytt mot en rakhyvel från ett bud av lag Syd. Laget ser det som en vinst att de får Joanna som ny deltagare och även hon är nöjd med att hon fick hamna i lag Syd. 

Joannas ord om entrén 

Joanna Swica är en av deltagarna i Robinson. Bildkälla: Linus Nilsson/TV4

Hon har under sin tid i programmet gjort succé under tävlingarna och skaffat sig både vänner och fiender. 

Instagram-succén innan programmet

Joanna delar med sig av träning på Instagram. Bildkälla: joannaswica/instagram

Idag har Joanna närmare 50 000 följare på Instagram. Men, hon hade faktiskt redan över 28 000 följare på Instagram innan hon klev in i Robinson. Hon startade kontot när appen lanserades men började arbeta med sociala medier professionellt för tre- fyra år sedan och har sedan dess livnärt sig på det. Nyheter24 frågar Joanna varför hon tror att hon har så mycket följare:

– What you see is what you get. Väldigt transparent - högt och lågt. Jag delar med mig av träning och det goda livet. Det är svårt att sätta etikett på mig som jag tror tilltalar många. Jag är ärlig och delar med mig av det jag gått igenom på ett och annat sätt, säger hon. 

Joanna berättar att hon kommer dela med sig av Robinson på hennes Instagram samt i podden hon driver tillsammans med Maya Parnevik, 20.

– Jag kommer dela mig mig av Robinson på både Instagram och podden. Lite vad som hände egentligen, säger Joanna.

Robinsonavsnittet sänds ikväll kl. 19.30 på TV4 och TV4 Play.

Kommentera
Kopiera länk
Dela