Måndag 6 Dec
Stockholm

Josefin Ottosson om OnlyFans - tjänar hundratusentals kronor

Josefin Ottosson
Josefin Ottosson om OnlyFans - tjänar hundratusentals kronor. Foto: Bildkälla: josefinottossons/instagram

Josefin Ottosson öppnar upp sig i en frågestund på Instagram. Hon svarar på följarnas frågor och många är just nyfikna på hennes val att hålla på med OnlyFans. Josefins mamma har även hon kommenterat dotterns karriärs-vändning. Det här säger dom!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern Josefin Ottosson, 20, har sedan tre månader tillbaka drivit en OnlyFans. Nu ställer Instagram-följarna frågor till Josefin som hon öppet svarar på. Hon berättar bland annat om de sjuka summorna som går in i företaget och varför hon har valt att skaffa OnlyFans - något som många ställt sig negativa till. OnlyFans är nämligen en sida där man kan sälja avklädda bilder. 

När Josefin får frågan om varför hon började jobba med OnlyFans förklarar hon att valet var väldigt spontant. Något som först hade börjat som ett skämt på Instagram ledde till att hon ville testa OnlyFans då hon hade fått många förfrågningar. Hon ville till en början bara se vad hon kunde tjäna under en natt, och har sedan dess fortsatt. 

Josefin Ottosson på Instagram. Bildkälla: josefinottossons/instagram

Josefins Mamma om karriärs-vändningen

Josefins mamma har även hon kommenterat valet av att Josefin håller på med OnlyFans. Detta efter att många följare frågade Josefin hur hennes mamma hade reagerat. På hennes blogg skriver mamman om hur hon fick reda på att Josefin håller på med OnlyFans och vad hon tycker om det. 

– OnlyFans är trots allt bättre än diverse andra saker hon kunde hållit på med. Och om jag ska vara helt ärlig, så hade nog jag också skaffat OnlyFans, om det hade funnits när jag var 20 år. Hur ska jag kunna döma min dotter, när jag till 99% hade gjort samma sak själv? You go girl! skriver hon

“Skattar du på OnlyFans pengar?” 

Josefin Ottosson har frågestund på Instagram. Bildkälla: josefinottossons/instagram

En följare till Josefin frågar om hon skattar pengarna som hon drar in på OnlyFans. Detta är en fråga som många undrat över och som Josefin nu ger svar på.

– Självklart skattar jag men jag har ett företag så skattar endast om det är så att jag vill ta ut lön. Men hittills har jag inte tagit ut några pengar från min OnlyFans, så de ligger i företaget, svarar Josefin. 

Så mycket pengar tjänar hon på OnlyFans

Så mycket pengar tjänar Josefin på OnlyFans. Bildkälla: josefinottossons/instagram

– Det är väldigt väldigt olika. Jag har ju bara haft det i typ tre månader. Men det har ju legat på ungefär 300 000 kronor varje månad, på ett ungefär. Någon månad lite mer, någon månad lite mindre typ, säger Josefin.

Josefins OnlyFans-karriär verkar, enligt henne själv, vara en lukrativ sidosyssla. Nyheter24 har tidigare skrivit om Josefins vän Paulina "Paow" Danielsson, 27, som även hon gjort succé på OnlyFans där hon tjänar flera hundra tusen kronor. 

Läs mer: 

Därför har Josefin Ottosson och Paow skiljts åt i Mexico

Därför hade PH-Denise över 50 000 följare på Instagram innan programmet

Josefin Ottosson får hat efter hundköpet: "Tolererar inte detta"

Kommentera
Kopiera länk
Dela