Isabella Löwengrip och Einár
Isabella Löwengrip är inget stort fan av Einár och hans musik. - Foto: Lisa Arfwidson / SvD / TT /, Jessica Gow/TT Bild

Isabella Löwengrip vill stoppa Einár: "Det är fruktansvärt"

Isabella Löwengrip har inte mycket till övers för den svenska rapstjärnan Einár, eller Nils Grönberg som han egentligen heter. Isabella vill nu stoppa hans musik.


Entreprenören Isabella Löwengrip, 30, är mamma till barnen Gillis, 7, och Sally, 5, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 33.

Isabella och Odd separerade år 2017 efter fyra år som gifta och har nu barnen varannan vecka. Isabella bor på Lidingö med sin pojkvän Paul Sundvik, 52.

Odd bor även han på Lidingö med sin nya flickvän, och i vintras berättade Isabella om vad hon tänkte om det.

– Hon verkar vara en supersund person, och jag är av den åsikten att ju fler sunda människor runt barnen, desto bättre, sa Isabella då.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Vill förbjuda Einárs musik

Isabella älskar livet som mamma. I sin blogg berättade hon för ett tag sedan om vad det är som gör att det är så roligt.

"Jag har landat i att jag älskar att vara mamma för att jag får första parkett att se Gillis och Sallys utveckling. Det är så kul att få de världen genom deras ögon. Hur spännande allt blir. Jag dras med i nyfikenheten", skrev hon då.

Men att vara förälder kommer givetvis med en del utmaningar. I sin blogg berättar Isabella om vad som hände när hon lagade mat tillsammans med sonen en kväll.

"Han ville lyssna på Einár. Det är en hiphoppare och jag tycker att det är så jobbigt att han ville lyssna på den typen av musik. Det är fruktansvärda texter men jag kan liksom inte hindra honom. Eller kan man det? Hur skulle ni agera?", skrev Isabella i bloggen.

Einár. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Får stöd av läsarna 

Kommentarsfältet fylldes snabbt med reaktioner och många av Isabellas läsare menade att hon visst kan förbjuda sonen från att lyssna på viss musik.

"Du bestämmer vad ni lyssnar på. Ditt barn är så pass litet fortfarande, faktiskt, och kan inte ta den typen av ansvar ännu"

"Säg nej! NEJ! Han ska inte lyssna på sån musik, punkt!"

"Jag hade inte spelat Einárs musik hemma"

"Att vara förälder tycker jag är att visa vad som är rätt och fel, Einars texter är fruktansvärda och inget som barn bör lyssna på."

LÄS MER:

Einár stoppad av polis – skickade hälsning i ny video

Einárs lyxköp – kostade 1,5 miljoner kronor

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!