Måndag 28 Nov
Stockholm

Britney Spears bryter tystnaden om dokumentären: “Skämdes”

Britney Spears
Britney Spears bryter tystnaden om dokumentären: "Skämdes". Foto: Foto: Lise Åserud / NTB och Chris Pizzello/Invision/AP

Den omtalade barnstjärnan och artisten Britney Spears bryter tystnaden om dokumentären Framing Britney Spears. Det här säger hon!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Dokumentären "Framing Britney Spears" om sångerskan Britney Spears, 39, som släpptes i början av februari 2021, berörde många och blev en stor snackis. Britney har fram till nu inte gjort något större uttalande om dokumentären men väljer nu att bryta tystnaden. 

“Grät i två veckor” 

Britney Spears talar ut om dokumentären Framing Britney. Bildkälla: Stella Pictures

I dokumentären granskas Britneys liv och karriär. Den går bland annat igenom tiden runt 2007 när Britney inte mådde bra samt det uppmärksammande förmyndarskapet. Britney berättar nu att hon inte tyckte om dokumentären. 

– Jag kollade inte på dokumentären men från vad jag har sett av den så skämdes jag för hur de framställde mig … Jag grät i två veckor och .. Jag gråter fortfarande ibland!!!! skriver Britney på Instagram. 

Pop-ikonen menar att media inte alltid behandlat henne så som hon hade önskat och att hennes liv hade varit enklare om det inte hade spekulerats om. 

– Jag har alltid blivit så dömd… förolämpad.. Och utskämd av media.. Och jag blir det fortfarande till denna dag, skriver hon. 

Dokumentären som rörde upp mycket känslor hos Britneys trogna fans verkar onekligen ha gjort detsamma för henne.

Läs mer: 

Justin Timberlake ber om ursäkt till Britney Spears

Paris Hilton om hemligheterna bakom den ikoniska paparazzi-bilden

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.