Peg Parnevik ryter ifrån efter romansryktena.
Peg Parnevik ryter ifrån efter romansryktena. - Foto: Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT & Janerik Henriksson/TT.

Efter romansryktena i Let's Dance – nu ryter Peg Parnevik ifrån

Att romansrykten uppstår i Let's Dance är allt annat än ovanligt. Och årets deltagare Filip Lamprecht är inget undantag för detta. Något flickvännen Peg Parnevik har tröttnat på.


Familjefavoriten Let's Dance är i full gång med nya deltagare, programledare och ny sändningsdag. En av favoriterna hittills är Filip Lamprecht, 24, som dansar med Linn Hegdal, 25. 

Dansparet har gjort succé i programmet hittills och har hyllats av juryn och svenska folket. Men det verkar som att tittarna har svårt att enbart fokusera på dansen. 

Det har nämligen börjat spridas påståenden om att det skulle finnas en romans mellan Filip och Linn. Något som Filips flickvän, artisten Peg Parnevik, 25, har fått nog av.  

"Det räcker nu!"

På Instagram-story sätter Peg nu ner foten och förklarar att hon är trött på dessa romansrykten om hennes pojkvän. 

"Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip, Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller DM om det här kommer jag bli otrevlig", skriver artisten på Instagram-story och fortsätter: 

"Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livspartner och kärlek?"

Bildkälla: Instagram.

Backar Filips danspartner Linn 

Peg fortsätter med att understryka hur opassande kärleksrykterna är med tanke på att Linn och hennes pojkvän Jacob Persson, 25, har varit tillsammans i nio år och bor ihop. 

Läs mer: Så träffades Linn Hegdal och pojkvännen Jacob Persson

Artisten skriver att man borde fokusera på och hylla Linn för hennes talang som dansare istället för att sprida romansrykten. 

Bildkälla: Instagram.

Tackar följarna

Peg avslutar med att tacka de följare som tycker om och stöttar henne. 

"Ni vet hur känslig och ängslig jag egentligen är och jag ser hur ni står upp för mig och håller mig om ryggen. Jag älskar er för alltid." 

Bildkälla: Johan Nilsson/TT.

LÄS MER: 

Allt du vill veta om Let's Dance-aktuella Filip Lamprecht

Peg Parnevik: "Därför höll jag mina skönhetsingrepp hemliga"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?