Torsdag 15 Apr
Stockholm

Nu följer Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen varandra igen

Det var inte länge sedan som Bianca Ingrosso gick ut med att hon och exet Phillipe Cohen gjort slut. De slutade i samma veva att följa varandra på Instagram. Men nu har de börjat följa varandra igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i slutet av februari som Bianca Ingrosso gick ut med att hon och pojkvännen Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar. 

Då paret gjort slut många gånger tidigare sa Bianca att det kanske inte skulle komma som någon chock för följarna.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Youtube

– Det är lika bra att jag berättar det här nu. Ni frågar varje video vart Phillipe är så det är lika bra att jag berättar nu att vi gjort slut. Det kommer säkert inte som någon chock när vi gjort slut flera gånger förut men ja..., sa hon. 

– Det var väldigt många månader sedan vi gick ur vår relation. Jag har under den tiden mått både dåligt och bra. Jag kommer för evigt att älska Phillipe och jag tror aldrig riktigt helt att vi kommer att släppa varandra eller stänga dörren helt för varandra, fortsatte Bianca. 

I samma veva slutade paret att följa varandra på Instagram. 

Börjat följa varandra på nytt

Men under de senaste veckorna ser det upp som att profilerna tagit upp kontakten igen. De hänger på samma bagerier och restauranger samt har börjat följa varandra på Instagram. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på Elle-galan 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Varken Bianca eller Phillipe har kommenterat det hela. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela